Zdravím,
vybíráme nějaký textilní komplet pro tátu (170cm, 85-90kg) a nějak si moc nevíme rady. Zatím máme dva favority: Rev'it Tornado: http://mojemotork...t-12).html
chci se zeptat:
1) jak to v reálu větrá, zda je to opravdu oblečení na tři sezóny,
2) jak je to s těmi vložkami, jak fungují, či jaká kombinace se vám osvědčila
3) ty bundy se mi zdají spíše kratší než běžně "delší" cestovní oblečení, je to tak?
Předpokládám, že:
- Tornado je více větrové, když je pod tím membrána, tak čekám, že to odvádí pot do meziprostoru mezi membránou a tím vnějším vzdušným "skeletem" a zde je pot odvětrám, je to ale možné např. i částečně větrat přímo na tělo i v této kombinaci s membránou - např. za horka na jihu i bez vyndání membrány?
- Sand jestli dobře vidím, má dva "profukovací" otvory na hrudníku a na zádech, stačí to? Co větrání na rukávech, je dostatečné?
Přikláním se spíše k verzi SAND a rád bych tedy slyšel hlavně připomínky a hlavně zkušenosti právě k tomuto modelu od lidí co je přímo mají a něco v nich najezdili... Předem děkuji za reakce k věci...
P.S.: moc hezký přístup prodejce ve videu (takto detailní video, možnost výměny velikosti poštou zdarma)... myslím, že se máme co učit
Upravil HonzaGS-SV dne 28-12-2011 11:18
S Rev'it triafaš do čierneho. Sám mám toto oblečenie (konkrétne Dakar, OffRoad) a som veľmi veľmi spokojný! Bez ohľadu na model oba poslúžia dobre...
Ak by som vyberal ja, tak beriem Sand. Vetranie po vybratí vložiek bude dostatočné.
'03 BMW F650GS Dakar
po vybrání vložek asi jo.. ale rád bych právě věděl jak je to s nimi, jak za deště atd... Také se mi SAND zdá asi jako nejlepší volba za ty peníze... ale rád bych tedy přímo zkušenosti od majitelů... i tak děkuji za příspěvek...
HonzaGS-SV napsal:
Zdravím,
vybíráme nějaký textilní komplet pro tátu (170cm, 85-90kg) a nějak si moc nevíme rady.
P.S.: moc hezký přístup prodejce ve videu (takto detailní video, možnost výměny velikosti poštou zdarma)... myslím, že se máme co učit
Vybral sis dobře.
Prodávám oblečení Revit!. Sám jezdím v Sandu od jara a taky se jich dost prodalo a myslím že je to dobrá volba.
Tornádo i Sand mám skladem, více: http://www.moto-travel.cz/
A s tím, že se máme co učit s těmi výměnami zboží, je u mě běžná praxe.
Je škoda, že jsi tak daleko Ale asi by to šlo... až pojede brácha do školy (do Olomouce) tak bychom se mohli přidat... jinak je to cca na postavu 170cm, 90kg, nevím jestli nebudou třeba zkrácené kalhoty, ty máte taky běžně skladem?
Upravil HonzaGS-SV dne 28-12-2011 18:08
ivánek je super.....taky jsem koupila maximálni spokojenost jen ty kalhoty jsem nedořešil
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Czuňajs, víš, že stačí říct.
Kdyby si se stavil hned začátkem ledna, tak mám momentálně všechny
velikosti kalhot Sand ve standartní délce černé i stříbrné.
Mohl by sis vyzkoušet velikost v pase ať můžem objednat kratší verzi.
Ty jo tak to je fakt luxus všechny velikosti... tak to určitě v lednu nějak dorazíme... To je fakt parádní přístup u nás opravdu nevídaný
Upravil HonzaGS-SV dne 28-12-2011 20:39