Jen nevim jestli bych si ji koupil na gsparku. Teda spis vim, ze ne
Alespon pred par lety vozili helmy urceny pro jinej trh,nez evropskej. Na ebay se pohybujou vetsinou o 5tis.min nez to prodaval. Racingova helma tudiz nesplnovala normy na zdejsi zavody. Navic jak je to delany pro japonciky, tak helmy maji jiny vnitrni kopito a vubec nejsou pro evropany tak pohodlny.
Helmy vetsinou jen na objdnavku a casto se zalohou dopredu Nakonec jsem ji od nej nekoupil a rozciloval se,ze co ted s ni jako ma delat atd...ale treba se od ty doby neco zmenilo-pochybuju.
xxxdevil napsal:
Jen nevim jestli bych si ji koupil na gsparku. Teda spis vim, ze ne
Alespon pred par lety vozili helmy urceny pro jinej trh,nez evropskej. Na ebay se pohybujou vetsinou o 5tis.min nez to prodaval. Racingova helma tudiz nesplnovala normy na zdejsi zavody. Navic jak je to delany pro japonciky, tak helmy maji jiny vnitrni kopito a vubec nejsou pro evropany tak pohodlny.
Helmy vetsinou jen na objdnavku a casto se zalohou dopredu Nakonec jsem ji od nej nekoupil a rozciloval se,ze co ted s ni jako ma delat atd...ale treba se od ty doby neco zmenilo-pochybuju.
Koukám, že máme v XXXDevilovi zarytého fanouška Pravdou je, že když naše firma v roce 2006 vznikala, rešili jsme helmy přímo od výrobce v Japonsku. To skončilo cca 4 roky zpátky, kdy jsme získali dodavatele na všechny nabízené značky přímo z Evropy a tedy vč.platných evropských homologací. Helmy jsme také v počátcích neměly zdaleka všechny okamžitě k dodání, nicméně nyní máme v sezóně stále skladem kolem stovky kusů helem Arai, Shoei a HJC (bavíme se o helmách v cenové relaci 10-20tis.Kč za kus, což není na relativně malém českém trhu úplně standartní...). Nicméně vždycky je jednoduší kritizovat, než pustit se do něčeho sám, že Myslim, že recenze našich spokojených zákazníků lze jednoduše dohledat např. na spřáteleném webu bmwgs.cz. Kritikům, kteří jsou vždy podnětem k zamyšlení a zlepšení naší práce ZDAR!
Má tady již někdo zakoupenou přilbu Shoei Neotec? Jak jste spokojeni s otvíráním? U hodně výklopných přileb jsem se setkal s problémem, že po čase se mi sama zavírala což při jízdě není moc příjemné tak teď přemýšlím do čeho jít. Ceny na netu jsou v průměru stejné ale jsem z Frýdku a nejblíže je mají na Čeladné nějaké DVH Racing nemá někdo zkušenosti s touhle firmou? Já totiž jezdil levnější značky ale už jsem se zařekl, že než kupovat co chvilu novou investuji do pořádné a kvalitní. Děkuji za rady případně i jinou značku ale at už to za něco stojí
C3 po roce šla na reklamaci,několikrát do ní vrchem napršelo a zateklo pod pinlock.Možná otázka seřízení plexiskla.
Na Africe dost hučela(tvar plexi a moje výška) a když se otevřela ventilace na bradě tak to pískání bylo utrpení.Na motorce bez kapotáží skoro nepískala a hučela jen malinko.
Už i výrobce má v manuálu ukázané,jak má proudit vzduch přes kapotáže(plexi) bud na hrudník a nebo až nad helmu.Mě foukalo přes plexi na bradu a to byl asi ten problém.
Reklamaci nestihly vyřešit včas a tak vrátily peníze.Čekal jsem od ni za ty peníze víc,možná jsem moc věril slovům,nej,nej,nej,nej...
Koupil jsem Shoei Multitec:
nemá sluneční clonu nahrazuje ji druhé částečně kouřové plexi,má DD kroužky,
má intuitivnější ovadaní a celkově mam lepší pocit.Je o poznání tiší než vzpomínaná nejtišší přilba.Mam ji 3 sezonu a tehdy byla asi o 2tis. levnější než C3.Neotec ještě nebyl v prodeji.