Spustili jsme novy eshop, kde se budem snažit nabízet vše potřebné pro motocestovaní, od oblečení, doplňků a vybavení pro řidiče tak pro jeho bike, věci na kempovaní, opravu motorky, zavazadla.... a to ve všech cenových relacích, od světových značek, až po značky kde ceníme poměr výkon/cena. Většinu věci sami zkoušíme a používáme. Prostě nákupem u nás by jste neměli sáhnout vedle jak co do ceny, tak do kvality produktu.
stranky rockway.eu stale normalne funguji, jsou to dve veci, obleceni rockway a internetovy shop - rockway-shop.eu, na www.rockway.eu do budoucna bude jen obleceni rockway, info a tak, prodavat se bude v shopu a tak info o Krocanu je porad zde cestovaní na moto - to je vášeň
Zdarec chlapi, chtěl bych se zeptat, koupil jsem si u pardála soupravu termoprádla Windster, a jak se říká: líná huba=holé neštěstí, dává se pod to ještě nějaká vrstva nebo to patří přímo na tělo jako první vrstva? Předem díky za jakékoliv rady. A Pardálovi díky za rychlé dodání i když se musel připravovat na výstavu
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)
Pomohl, díky moc ještě se zeptám, má to úplně přiléhat na tělo nebo to může být volnější? mám L a třeba kalhoty jsou akorát a horní díl je mi volnější, jsou takové pavoučí postavy, tělo trochu štíhlejší a ruce a nohy dlouhé jak pavouk
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)