Ona je nějaká změna v silničním zákoně o které nevím?
Třeba: Jsem v pravém odbočovacím pruhu, blikám pravým blinkrem, ale odbočuji vlevo???
Nějak jsem to nezaregistroval
Upravil Abe99 dne 08-04-2012 16:14
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Asi Janoušek junior
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Jo značku jsem viděl, ale to může být náhoda
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Něco podobného se stalo před lety u nás na dědině. Jel starší pán na kole, za ním auto. Stréček ukáže doprava a odbočí doleva. Auto zprudka zabrzdí a šofér volá: ,,Pane, Vy ukazujete napravo, ale jedete na druhou stranu!" Pán slezl z kola a řidiči odpověděl: ,,Já si můžu jet kam chcu!" Není to vtip, opravdu se to stalo.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Třeba to je jak ti napasl Darek:-D ale jinak toto se běžně stává když jeděš za jezeďáckou soupravou..starej Zetor a ten síťovanej vlek jak mají třeba na kukuřicu či tak...běžně se stává že vlek bliká v levo a traktor odbočí v pravi a až pak zjistíš že na traktoru to bliká v pravo..tak na to taky bacha!!!
jinak v tvé případě byc hse přikláněl na to že když má toto SPZ tak prostě hold je VIP jezdec a může vše!!
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
nuclearB napsal:
Podobné situace jsou u nás vidět dnes a denně. :-( Arogantní blbové v drahých autech, co pro ně neplatí zákony.
Přiznám se, že občas také něco poruším. Ale první na řadě by měla být ohleduplnost.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)