Motosraz v kempu "Kajlovec" Hradec nad Moravicí, viz souřadnice GPS :-)
Pro nás, kterým nevadí "trošku vody a bláta" je vjezd na tuto akci ofiko zdarma. Útrata, už ale za své !!! :-)
mahony přiložený následující obrázek:
..a zase bude vystupovat tenhle obšourník? (pro neznalé.Autentické video z místa srazu)
[youtube]jlYymSFq5L4[/youtube]
Upravil xx4 dne 10-07-2013 17:25
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Po shlédnutí videa mě přešla chuť.....
Pálení gum a jiné "machroviny" mě nebaví. Asi stárnu.
Upravil hobr dne 10-07-2013 17:35
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Tak tento citovaný "umělec" na srazu snad nebude, ale nikdo ti nezaručí,že se neoběví nějaký jiný "mozek" Na druhou stranu" nějaká ta lidová tvořivost" bude určitě, ale určitě ne v kempu !!!
Místní majitel má najeto po okolí, tak nás snad někam vyveze. Jeho "krosovoendurové" cesty stojí za to :-)
pavelgs napsal:
..a zase bude vystupovat tenhle obšourník? (pro neznalé.Autentické video z místa srazu)
[youtube]jlYymSFq5L4[/youtube]
Nechtěl jsem,ale musel jsem.Pánové souhlasím.Tyto K.O.K.O.T.I.N.Y jsou k zblítí.Nechápu,že je s toho někdo múže být vydřenej a už vůbec nechápu ty rádo by KASKÁDERY.
Srazů se zásadně neúčastním,takže je mi i tento u konce zad,ale zafungovala asociace a ve chvíli, kdy se tady objevil název Kajlovec,vybavilo se mi tohle video...
Musím si zapsat do kalendáře termín,abych věděl,že se mám v tu dobu pohybovat v bezpečné vzdálenosti ,ideálně v jiném okrese....
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)