Ahoj všem,
sháním sparring partnera na ON i OFF vyjížďky z okolí Brna. Emigroval jsem sem z Vysočiny a nemám se tu s kým svézt. Předpověď na víkend je úžasná
Těžko Ti odpovědět, když nemáš nic v profilu....
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
No hlavně ta lc8 je důležité vědět.Předem tě to předurčuje že budeš jezdit hlavně off a každý s tebou jezdit nebude chtít.Ale k nám to nemáš tak daleko kdyby ses chtěl někdy pořádně vyblbnout..
Teď je doba dovolených takže opatrně ale Hodonínsko a Břeclavsko tě taky povozí. Ozvi se PM Aron nebo já-----např. A jestli chceš víc tak hledej na LC 8. I tam jsem tě viděl.
qwert napsal:
No hlavně ta lc8 je důležité vědět.Předem tě to předurčuje že budeš jezdit hlavně off a každý s tebou jezdit nebude chtít.Ale k nám to nemáš tak daleko kdyby ses chtěl někdy pořádně vyblbnout..
S LC8 se zatím seznamuji, přesedlal jsem z Afriky, nejsem žádný hard-endurista... Vaši kliku sleduji, díky za pozvání, rád přijedu, ale přeci jen k Hance to mám cca 3h cesty, a to mi tenhle víkend nevyjde...
Na včerejšek jsem se nechal ukecat jedním kořeněm z Kuřimi na vyjížďku. Chtěl jsem to kvůli počasí odpískat, ale nakonec mě překecal.
Ve finále jsme jeli čtyři. Já na XT660R, pak Honda Africa, BMW HP2 a XT600 na vymazlené silniční zadní pneumatice. Čtyři hodiny trápení v bahně chvílemi za dost prudkýho deště byly super. Na to jak to vypadalo, když jsem vyjížděl z domu to stálo za to. Spal jsem jak mimino...
Kluci chtěli potrénovat na Krocana a myslím, že se jim to splnilo. Protáhl jsem je po mé oblíbené trase s výbornýma výjezdama i za sucha. Zase u rozvodněných brodů to byl dobrej souboj s hlavou...
Přidávám video z úplnýho začátku. Pak já vosel jsem omylem vypl kameru.
[youtube]3ZB8DTPHCXg[/youtube]
Upravil Hadislav dne 14-09-2014 20:53
Rád vám to tam ukážu. Na Krocanovi budou moci podat živý svědectví Pudas a Sixxcatt. Je to kratší trasa (já to mám od baráku k baráku necelých 100km), ale dá se přizpůsobit. Končím v Deblíně (resp. po polňačkách se dá dojet do Braníškova) a od tam by se dalo zamířit na jih.
Tak v sobotu... Osobně bych se přimlouval za dopoledne (jsem ranní ptáče)... Kde bychom se sešli a kam pojedeme?
Jestli chcete (Pacho, Ada, DoktorM?, ... někdo další?) na to "moje" Tišnovsko, tak vzhledem k vašemu bydlišti by mohl být sraz na severní benzince v Rajhradě. Jinak se dopravím kam bude třeba.
Beru všechno (nebo cokoliv) jen mě musíte říct kde. V 9 00 mám ještě něco v Břeclavi a pak pojedu k vám. Pokud chcete vyrazit ještě dřív tak taky není problém. Místo a čas sem prdni klidně večer protože jdu na zábavu a pak si to přečtu. ( Snad .....