Ahoj všichni,
Konečně jsme oprášili přihlášky,
A srdečně Vás zveme na další moto-srazík, T.K.C. 2017
Letos desátý ročník!
Informace co a jak jsou tady:
http://m.t-k-c.webnode.cz/akce/
Ježdění po okolí srazu bude připravený jak pro drsné offroad jezdce tak pro asfaltové kochače.
Těšíme se, že se opět sejde parta mladých báječných lidí a zase se dobře pobavíme. 😀
Fille, klikací to má sakra bejt http://m.t-k-c.we...e.cz/akce/
Jinak dodám že je připravena offroudová orientační soutěž skupin, kde bude možný vybrat si jestli projíždět bližší body v lehčím terénu který jsou ale míň hodnocený, nebo vzdálenější a náročnější body který jsou hodnocený. Že by někdo projel všechno nevěřím.
Bude i možnost vyjížďky v terénu pro začátečníky, lidi jedoucí ve dvou nebo na špatně obutý motorce.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 13-04-2017 13:39
Pánové kdy budou rozeslány body? Hodilo by se to poslat na víkend aby bylo dost času na přípravu. Minule jsem se s tím trápil na poslední chvíli a myslel že mě z toho trefí šlak a chtěl se na všechno vykašlat a vůbec nepřijet.
A Fille mrkni na platby předem posílal jsem love a furt jsem ?
Hele Lobo to tam jedeš zase vyhrát nebo jako všichni ostatní se podívat přes lihový opar za kamarády? :-D
neboj body budou tak akorát včas abyste nebyli zbytečně ve stresu z přemýšlení :-P
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
Výhra byla jen důsledek že jsem byl ve stresu z toho plánování, v pátek mi nějak nechutnalo tím jsem zanedbal pitnej režim a ráno byl jak rybička. Teď musím trénovat játro na Krocana, tam to bejvá veliký
Zdravím účastníky T.K.C.
Dnes jsem přihlášeným rozeslal body letošního ježdění.
Kdyby někomu nedorazilo dejte vědět pošlu znovu.
Jestli se ještě někdo dohlásí pošlu mu je také.
Těšíme se na Vás
chtěl jsem to poznamenat už v prvním příspěvku, ale říkal jsem si, že Tě nebudu provokovat, že to bude ve stejném formátu jako minule - tedy pro garminy vhodné k přeformátování
Kač Kač 690 2009
Zkoušel jsem kdejaké opičí chvaty a už nevím jakým nástrojem text převádět být to jakýkoli GPS formát tak si s tím poradím, minule jsem to dělal růčo a málem mi prasknul č...k ve švu. To se na to vybodnu
Takže když Ti řeknu, že já si to během chvilky převedl z xls na kml a pak na gpx tak Tě moc nepotěším, ale ber to jako inspiraci :-D
Kač Kač 690 2009
lobo6 napsal:
Už jsem si to převedl pomocí krumpáče a lopaty
No vidíš jak si šikovnej, tak základ k víhře Lobotomie je položen :-)
Jsem docela zcědavej jestli někdo dokáže projet všechno - já sázím na to že ne.
Čau, Tom