Původní plán byl Low cost a úzký silničky, šotolinky a pevnosti na pomezí A-I-SLO.
Den před odjezdem jsem díky vývoji počasí v Alpách nakoupil mapy a vymyslel plán B.
To, že ve Slovinsku je spousta lehkejch šotolinek je známá věc ale co vnitrozemí Istrie? Tam se nikdo moc nehrne.
Mraky úzkejch silniček bez provozu, lehký šotolinky a cyklostezky, do kterejch bych na kole nešel ani náhodou. FOTKY ZDE
slerin napsal:
Tak to je moc pěkný to bych si také rád projel
Jo, vy co offovat umíte byste si to užili mnohem víc. Já to jel ve dvou a navíc to moc neumim. Ale fakt to bylo super. Cestování přírodou, cestou necestou.
marvy napsal:
Původní plán byl Low cost a úzký silničky, šotolinky a pevnosti na pomezí A-I-SLO.
Den před odjezdem jsem díky vývoji počasí v Alpách nakoupil mapy a vymyslel plán B.
To, že ve Slovinsku je spousta lehkejch šotolinek je známá věc ale co vnitrozemí Istrie? Tam se nikdo moc nehrne.
Mraky úzkejch silniček bez provozu, lehký šotolinky a cyklostezky, do kterejch bych na kole nešel ani náhodou. FOTKY ZDE
Pěkný fotky Marvy
Neper se,život ti dá do držky sám.
Chce to papírový mapy, navigaci i intuici. I tak jsme se občas museli ptát, nebo jsme se vraceli.
Zararoval jsem tracklog, ale furt to bylo veliký, tak jsem 1. a poslední den vyhodil. Tak nevim jestli se to teď povede vložit.
Tady je ještě alespoň jedno video
[youtube]http://youtu.be/coleDexSrt8[/youtube]
Snad ten tracklog bude fungovat
marvy přiložený následujíci soubor: istrie_2012.rar
Upravil marvy dne 01-10-2012 23:22
marvy> moře není nic pro mne... letos sem tam byl půl dne a mám zas na pár let vystaráno Jinak souhlas, vnitrozemí je celkově málo profláklé a je třeba tam jezdit, dokud tomu tak je