tak sme si minuly tyzden presli Bosnu a Ciernu Horu...teraz dobieham v robote zameskane, ale stihol som urobit aspon jedno video z Durmitoru...
[youtube]E9K-CcKicJo[/youtube]
je tam krasne - pristi rok to maj naplanovany i kluci od nas. jenom bacha, sem tam do protivky vjede kamion a brzdite i ocima.
naprosto perfektni je usek, ktery zacina od mostu pres taru (od zabljaku) smerem na mojkovac, to bych mohl jezdit celej tyden
rad bych prozkoumal sarajevo + vychodni hranici, v mape je tam nadherna cervena klikatice. ono vubec v tehle cele oblasti jsou perfektni cesticky. je tam super!
mas pravdu, je tam fakt nadherne, kazda cesta po ktorej sme sli bola super...akurat treba pocitat s tym, ze zlta cesta v mape moze vypadat aj takto
[youtube]n6t0ev-RhrI[/youtube]
albert napsal:
mas pravdu, je tam fakt nadherne, kazda cesta po ktorej sme sli bola super...akurat treba pocitat s tym, ze zlta cesta v mape moze vypadat aj takto
[youtube]n6t0ev-RhrI[/youtube]
No aspon ste si na tej zltej poriadne zajazdili...
Ta na druhem videu je myslim cesta z Nedajna na Malou cernou horu.Je to asi 16 km sotolinovych zatacek do udoli Sušice a nahoru.Je to prijemna zkratka,kdyz jeste asfalt pres Durmitor neni profrezovanej od snehu.
Foto z Durmitoru 2 dny po otevreni.
xx1 přiložený následující obrázek:
Děvčata a chlapci, ztak jsem to tu pročet, zaškrtl v Mapě. Můžete mi sem někdo hodit ještě nějaké krásné místa z Černé hory, případně něco co bych neměl minout cestou tam??
Díky moc. Jedu sám tak na 11 dní, tak by měl být čas to tam prozkoumat případně se podívat do vedlejších zemí.
jencekgs napsal:
Děvčata a chlapci, ztak jsem to tu pročet, zaškrtl v Mapě. Můžete mi sem někdo hodit ještě nějaké krásné místa z Černé hory, případně něco co bych neměl minout cestou tam??
Díky moc. Jedu sám tak na 11 dní, tak by měl být čas to tam prozkoumat případně se podívat do vedlejších zemí.
Díky za tipy.
Jencku nezapoměň, že pivovar Černá hora vyrábí hliníkový TopCase 20 l. a
jako málokterý výrobce hliníkových kufrů dává i tento kufr s obsahem.
Jediná nevýhoda je, že musíš domyslet úchyt na plotnu, ta není
součástí balení.
''