Vjet zdarma na motorce do areálu letiště, můžete po oba dny jen s doprovodným vozidlem a jen v celé hodiny v 8h,9h a 10h, po 10h už máte smůlu a musíte zaparkovat venku a platit vstup. Při opuštění Pardubického letiště už nemůžete přijet znovu.
Doprovodné vozidlo (asi = barevná, ohnilá felina, tmavší barvy) s oranž majáčkem Vás bude vyzvedávat od sjezdu z hlavní silnice až k zadní bráně letiště vedle dostihového závodiště (GPS = Loc: 50°1'14.924"N, 15°45'4.217"E), tak se tam zkuste nějak zmáčknout.
Upravil Abe99 dne 01-06-2011 10:41
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
task napsal:
A kde to je napsaný???
Když přijedu na motorce že mám vstup zdarma????
Nikde jsem nic takového nečet.
Tady je odkaz na plakát: http://www.motokl...plakat.jpg jinak jsem tam byl loni a bylo to taky zdarma, pro moto je to ještě napsáno v doprovodném programu akce jako moto setkání! Koho trochu zajímá aviatika a rád kouká na nebe tak je to zajímavá akce! Kdyby někdo jel kolem Chocně nebo Vysokého Mýta tak můžeme udělat někde na cestě společný sjezd a pak společný nálet (nájezd) na letiště...
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Pro ty co jedou okolo Vysokého Mýta, pár (2 možná víc) motorek bude v 8h odjíždět od čerpací stanice Shell na E35...