Celá tahle akumulátorová epidemie je nepoužitelná ve větišně světa. Ano ve většině EU, někde v USA, nekde v RF, a v malých částech ostatního světa kde elektřina teče 24hodin 7dní v týdnu je to omezeně použitelné. Bohužel je stále většina zemí po světě kde zásuvka a ještě funkční je poměrně drahý a místně omezený luxus. Čili buď dojezd na jedno nabití 1000km+ nebo něco kam se dá něco nalít a nemusí to být benzín. Plyny alkohol prosím prostě něco co se dá uchovávat v pevném obalu. Stačí se zamyslet nad tím, jaký výkon mají například všechna vozidle jedoucí v jeden den u nás. Pak stav kdy se do nich ze zásuvky musí nacpat tehle výkon během 4-6hodin a ztjistíme že nám chybí tak 5tý až 12tý blok Temelína
Ano skůtr do práce super ale GS na baterky je něco na způsob bateriového Defendra kde pak ho asi budeme nabíjet. Počkáte až někdo přijde a postaví vedení.???
Upravil Vlada-adv dne 24-02-2012 19:16
motoblb napsal:
Tomuhle já nikdy nepříjdu na chuť,
ty by jsi taky všechno jenom sežral
na tom se jezdí Máro
no není to klobása..takže to ani nemůže pochopit
Vy dva chytráci motorka má vonět po benzínu a né smrdět po pertinaxuStačí že musíte na ty vaše 12ky mít stále někoho na příjmu z diagnostikou,tady u tohodle bude nedílnou součásti povinné výbavy pájkaSem se vykecal a jdu na bůček
Někde jsem četl, že celé to elektrické a hybridní šílenství je ekologicky nepřijatelné. Jde o to, že na výrobu el. energie se používá stále hodně uhelných elektráren - takže při spalování benzínu v autech de fakto dochází k menšímu vypouštění škodlivin. Navíc souhlas s Vladem. Je to něco podobného jako ekologická nafta- páchá víc škod, jak užitku.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
zatím je celá tlak ne "eko" u dopravy halvně politický byznys a o to jde
každopádně nějaké lehké tiché elektrické endurko s rozumným dojezdem a rychlým nabíjením by se mi líbilo, ale to je zatím hudba budoucnosti
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009