S termoskou na pití se setkávám celkem často. Za chladnějšího počasí se teplý čaj hodí. Taky jsem viděl lidi, jak si na rozhledně pochutnávali dlouhou lžičkou na zmrzlině z termosky - to jsem docela záviděl
Chce to ale zvolit správnou velikost. Dostal jsem vloni nerezovou 1L termosku, ale je vysoká 35 cm a to je "na houby", protože se mi nikam nevejde. Mám vyhlédnutou šikovnou 0,5 termosku vysokou 21cm, tak si asi udělám radost
Termosku na jídlo jsem poprvé viděl teprve nedávno. Se svolením redakce Světa outdooru www.svetoutdooru.cz máme nyní na webu test těchto termosek ...http://www.cendur...icle_id=26 . Vůbec jsem netušil, že se v tom dá improvizovaně i něco uvařit
------- EDIT: ukončena akční nabídka termosek na jídlo;
opouštím myšlenku založení CENDURO e-shopu; je zrušena nabídka sortimentu ESBIT se slevou pro členy stránek Cenduro - v případě zájmu o ESBIT kontaktujte distributora (R-Sport); pokusím se vyjednat slevu pro členy stránek
Upravil prezi dne 04-03-2011 23:19
Daliss napsal:
Ty Břéťo, není půllitrovka malá? Já měl kdysi 0,4 a dvakrát se napil a bylo to fuč. Neřkuli, že to taky pak rychleji chladlo, když jsem něco upil.
to Daliss: termosku chápu jako doplňkový zdroj pití ...je pravda, že 0,5L není moc (jsou to dva běžné hrnky), ale z termosky se to většinou pije třeba po 1dcl, tak je to na víckrát ...no a pokud se jede celý den, tak se můžu zastavit na jídlo a termoska se dá doplnit
...jedná se mi o to, že nechci tahat nic velkého a neskladného (třeba tu termosku co už mám doma), ale nalomil jsi mne, tak ještě zvažuju zvolit 0,75L ...ta je vyšší jen o 2cm a jen o fous širší
prezi napsal:
... tak ještě zvažuju zvolit 0,75L ...ta je vyšší jen o 2cm a jen o fous širší
jj, to je přesně moje dilema. myslela jsem 0,5, ale znalci radí, že je to málo. zase když jsem doteď přežila bez termosky ...
každopádně dej pls odkaz, až to vymyslíš.
0,5l opravdu není moc a když už se chci tahat termoskou tak zkousnu i tu trochu větší
bral bych 0,75 nebo ty širší a nižší co jsou určeny sice hlavně na jídlo ale i na pité se dají bez problému použít a jsou líp skladné
měl jsem širokou 1litrovou a byla super než mi ji ukradli takže teď mám klasickou vysokou litrovku
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
HonzaH napsal: ...bral bych 0,75 nebo ty širší a nižší co jsou určeny sice hlavně na jídlo ale i na pité se dají bez problému použít a jsou líp skladné - měl jsem širokou 1litrovou a byla super...
...zajímavá myšlenka ...schválně jsem si je dal vedle sebe:
''
zleva, rozměr v mm - vždy výška/průměr:
klasická 0,5L (210/78) a "jídelní" 0,75 ( 160/108) a 0,5L (135/108)
HonzaH napsal: ...bral bych 0,75 nebo ty širší a nižší co jsou určeny sice hlavně na jídlo ale i na pité se dají bez problému použít a jsou líp skladné - měl jsem širokou 1litrovou a byla super...
...zajímavá myšlenka ...schválně jsem si je dal vedle sebe:
''
zleva, rozměr v mm - vždy výška/průměr:
klasická 0,5L (210/78) a "jídelní" 0,75 ( 160/108) a 0,5L (135/108)
...a jídelní - široká litrovka má rozměry 200/108
kdybych tě Břéťo neznal, tak řeknu, že je to skrytá reklama na neprodejné termosky ESBIT . Pěkné termosky dělá Bystřa a můžeš si jí namontovat, jako druhý "falešný" výfuk
to 3X:
uznávám že jsem je nemusel fotit logem dopředu, ale více jsem v tu chvíli myslel na možnost porovnání velikosti klasické a široké termosky - já už se rozhodnul pro širokou "nulasedmpětku"
...divil by ses, zase tak neprodejné nejsou - pár lidí z webu už je má doma a i tyto byly vyfocené chvíli před odesláním
to Bystřické:
tvoje "termoska" se mi také moc líbí