Ahoj ,mám od tebe slíbené od loňska E9 Dakar 140/80/17 byly za 800,- do teď nepřišly a koukám, že podražili (naposledy jsi mě slíbil, že je pošleš v březnu).
Zdravím...Joe... jak je to stou novou směsí , protože mám -E 08 a upřímně už bych do nich znovu nešel , odkdy je , nebo se dělá ta nová směs . Dík Pepa Transalp
Josef napsal:
Zdravím...Joe... jak je to stou novou směsí , protože mám -E 08 a upřímně už bych do nich znovu nešel , odkdy je , nebo se dělá ta nová směs . Dík Pepa Transalp
Nová směs je od roku 2012 a co vím, tak si je většinou kluci chválí
Testovací jezdec firmy Mitas Když asfalt nedrží Mitas tě podrží
lodyha napsal:
Ahoj ,mám od tebe slíbené od loňska E9 Dakar 140/80/17 byly za 800,- do teď nepřišly a koukám, že podražili (naposledy jsi mě slíbil, že je pošleš v březnu).
Nikdy nevím kdy se k takovéto ceně dostanu, ale pokud dobře čtu tak tam jednu za tuto cenu mám. Pokud o ni máš zájem pošly mi adresu a tel. č.
Testovací jezdec firmy Mitas Když asfalt nedrží Mitas tě podrží
Josef napsal:
Nová směs je od roku 2012 a co vím, tak si je většinou kluci chválí
Děkuji , tak to mám tu starou -směs , no počkáme a necháme se překvapit. Zatím dík.