Protože od jisté doby si přezouvám sám,koukám po vercajku pro tuhle bohulibou činnost a na co nenarazím.....
[youtube]d_J5_sRRiAk[/youtube]
Znáte ten vercajk?Případně,kde se dá sehnat?
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavelgs> otázka je, jak se s tím bude nazouvat guma s duší, kterou máš ty na své KTM. Neřkuli, že staří soutěžáci a svazarmovci by mu řekli, že tu gumu má zpátky našlapat a né to páčit nějakým heblem (vím to, páč jeden bývalý svazarmovec do mne tohle pořád hustí, když přezouvám já )
daliss napsal:
pavelgs> otázka je, jak se s tím bude nazouvat guma s duší, kterou máš ty na své KTM. Neřkuli, že staří soutěžáci a svazarmovci by mu řekli, že tu gumu má zpátky našlapat a né to páčit nějakým heblem (vím to, páč jeden bývalý svazarmovec do mne tohle pořád hustí, když přezouvám já )
Staří svazarmovci neví že dnešní gumy jsou trochu jiné.Posledně jsme šlapali 3 abychom ji nazuli..
daliss napsal:
Co to meleš,nejsem svazarmovec a nic do tebe nehustím a pokud si pamatuji,tak sem to naposledy přezouval já,nebo né?
www.motodilyhavirov.cz
daliss napsal:
Duše vůbec nevadí.Odkoukal jsem dobrý fígl proti skřípnutí a monterajznama o ni ani neškrtnu.
...a svazarmovce bych chtěl fakt vidět,jak nazuvají moji MOTOZku našlapáním. To by bylo nachozených kilometrů....
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Pavelgs> tak ten figl by mne docela zajímal.
qwert> to sice možná neví, ale i tak do mne hučí
motoblb> nemyslím tebe, ty si byl max pionýr a né svazarmovec
smazak73 napsal:
Ten fígl ....není to to ,že duší lehce přifokuneš aby se nepletla takle jsem to dělal na třipade
Právě naopak
Ok je mi to jasný
Nó si takhle.Zvykem bývá duši přifouknout,ale pak je v dosahu pák.Fígl spočívá v tom,že se vyfoukne,hubou v ní lehce vytvoří podtlak a "zašpuntuje" ventilkem.Guma vytvoří tvar podobný lavóru a v takovém stavu se vkládá do gumy.Když potom gumu nahazuješ,je na protější "straně" a nepřekáží při práci s pákama.Vyzkoušeno,funguje,jsem spokojen.Možná že to je pro někoho věc obecně známá,ale já do určité doby duši lehce přifukoval a párkrát ji cvakl.Od změny postupu ani jednou..
smazak73 napsal:
Ten fígl ....není to to ,že duší lehce přifokuneš aby se nepletla takle jsem to dělal na třipade
Právě naopak
Ok je mi to jasný
Nó si takhle.Zvykem bývá duši přifouknout,ale pak je v dosahu pák.Fígl spočívá v tom,že se vyfoukne,hubou v ní lehce vytvoří podtlak a "zašpuntuje" ventilkem.Guma vytvoří tvar podobný lavóru a v takovém stavu se vkládá do gumy.Když potom gumu nahazuješ,je na protější "straně" a nepřekáží při práci s pákama.Vyzkoušeno,funguje,jsem spokojen.Možná že to je pro někoho věc obecně známá,ale já do určité doby duši lehce přifukoval a párkrát ji cvakl.Od změny postupu ani jednou..
Jasně novou nebo vyfouklou schováš do ráfku a na patce nepřekáží
Já to skusil z druhý strany jestli se náhodou nechytneš
Akorát teda je potřeba hlídat ventilek rád se posouvá
Upravil xx2 dne 21-08-2012 21:11