Michelin pilot road 4 a Dunlop Roadsmart 2 se dělaji v Cenduro rozměrech Vstromů, Varader a nevodníkových BMW - zkoušeli jste je někdo?
Kamarádi na silničních motorkách jezději Micheliny pilot road už snad od první verze a všichni maximálně spokojeni, tak jsem si říkal že bych třeba zkusil, ale nevim jak na našich větších motorkách s odlišnou geometrií budou fungovat
- třeba s Dunlop Trailmax jsem trochu bojoval protože na dálnici naložená motorka se rozkývala do stran . s novejma ve 130-ti po sto kilometrech se to posunulo na 140 a časem až někde nad 150 ale celkově ta guma na zadku byla takové nějaké slabé konstrukce a a na zadku se ten zadek divně ojíždel, u ráfku byl tmavě černý pruh jako by se omačkávala o ráfek - a to jsem rozhodně neměl podhuštěno
- tak si řikám jak to může fungovat u sportovnějších gum...
Upravil Meli dne 28-08-2015 20:07
Bvízka se k bvízce naklání
Zdarec. jezdil jsem michelin road 2 (Yamaha TDM) a ted metzeler next na BMW, jezdim hodně svižně a metzeler next, super guma. Michelin se pry na těžkych motorkách bortí. Asi jsem ti moc nepomohl. ale mam zkusenosti se sportovníma pneu a metzeler next je cestovne sportovni guma hodne dobra.
zrejme ma vysmejete ak budem považovať versys za cenduro , ale v srpnu som naň obul roadsmart 2... zatiaľ mega spokojnosť, hoci mám na nich iba do 1tis. km
Kdyz budes jezdit jen po silnici, tak si tam budou gumy excelovat. Roadsmart jezdim na nahaci a v Estonsku na sotkach jsem to dal. Ale bal jsem se, abych neprorazil gumu o ty ostry sutry. Na silnici super guma, drzi jak pribita a ma vysoky najezd.
huno napsal:
zrejme ma vysmejete ak budem považovať versys za cenduro , ale v srpnu som naň obul roadsmart 2... zatiaľ mega spokojnosť, hoci mám na nich iba do 1tis. km
krasna motka na enduro tady, nemyslim tu oranzovou
''
tak to ma vypadat...:-))))) a cim vic od blata tim lip
Upravil blejdamint dne 09-09-2015 01:55
blejdamintxr650r