vlastimil> jo sorry, já zapomněl, že se s motorkou nikde nejezdí, že je jen doma. Já to beru podle sebe, cestuju a tak mám motorky i mimo svůj domov, tak řeším i zabezpečení i tam... páč češi a poláci jsou všude Takže pes jako ochrana v globálu proti krádeži je jaksi k hovnu
daliss napsal:
vlastimil> jo sorry, já zapomněl, že se s motorkou nikde nejezdí, že je jen doma. Já to beru podle sebe, cestuju a tak mám motorky i mimo svůj domov, tak řeším i zabezpečení i tam... páč češi a poláci jsou všude Takže pes jako ochrana v globálu proti krádeži je jaksi k hovnu
Tak za prvé já jsem odpovídal alici která psala o "zabránění krádeži" a o motorce tam nepadlo ani slovo
Za druhé Ty se považuješ za čeha nebo poláka?
Když ti někdo bude chtít motorku ukrást, tak jí ukradne. Bratránek si koupil speciální zámek s alarmem na kotouč a k tomu řetěz, vše za 6000 a jednou ráno našel přeštíplej řetěž a motorka nikde. Takže já řeším pojistkou proti krádeži. Vyšlo mi to na 8000 za rok, je v tom i povinná pojistka. Teď mám aspoň klid.
mjaklovsky napsal:
Když ti někdo bude chtít motorku ukrást, tak jí ukradne. Bratránek si koupil speciální zámek s alarmem na kotouč a k tomu řetěz, vše za 6000 a jednou ráno našel přeštíplej řetěž a motorka nikde. Takže já řeším pojistkou proti krádeži. Vyšlo mi to na 8000 za rok, je v tom i povinná pojistka. Teď mám aspoň klid.
Tady myslím o pojištění proti krádeži není řeči, ale ohledně zajištění
pojištění se sjednavají u dražších kusů, starou vránu nebo kolem 100tis motorku ti nepojistí a když ano tak je to ranec. To jsou zapeklité věci v ČR nebo tam nefunguje nic. KDYŽ TI JI BUDE CHTÍT NĚKDO ČORKNOUT,tak to udělá. Kdo má starou, tak je riziko minimální a ten co má dražší model nebo nový tak si sjedná to pojištění. Ideál není a ani v tom blbákově nikdy nebude a zase jsme u jádra pudla,nic proti tvému pojištění jak píšeš, měl jsem taky klid u auta než došlo k incidentu, pak jsem se nestačil divit tomu co pojištovna provedla s plněním a jak se rychle z mého 3 roky starého auta udělalo něco co odpovídalo asi 10 let starému autu, poj/ročně proti zcizení bylo cca 24tis takže kanal, za mě starší motku já mám za pár tisíc a když ji někdo smrkne tam budu nasranej ale na druhou stranu za těch 8000/rok já mám 14 denní dovo na motce najetých cca 4tis km po bývalých zemích RVHP.
PS:Prosím tě ber to jak názor,nebo již jsem byl zde označen za destructora, člena tohoto krásného místa, které je pro mne velkým přínosem s pohledu informací a zdrojem nápadů.
Já si k tomu pojištění ještě koupil toto
http://www.abus-webshop.cz/webshop/eshop/1-1-Motozamky/2-2-Retezove-zamky/5/1758-Granit-Detecto-8077-12KS120-zluty
a víc pro to, podle mne nejde udělat.
Chtěl jsem tím jenom říct, že neexistuje nějaké zázračné řešení, kde budeš mít klid.
Já si tu pojistku uzavřel jenom na rok, další rok mi zase řeknou jakou má podle pojišťovny motorka cenu a bude to moje volba, jestli to má cenu, nebo ne.
Jinak já mám motorku za 300 tis. a nedovedu si představit, co bych dělal, kdybych ráno přišel a ona tam nebyla. To bych těch ušetřených 8 tis. asi litoval
alice napsal:
ahoj, jaké používáte technické prostředky k zabránění (ztížení) krádeži? Které považujete za nejefektivnější?
V MotoRoute jsem četl něco o GPS tracker . podrobnosti na webu dovozce. cel-tec.cz .... Jak již jsem psal , osobně řetěz , ale ... nic není dokonalé . Ani ten pejsek od Vlastimila.
Upravil Josef dne 13-07-2014 19:57
Já si k tomu pojištění ještě koupil toto
http://www.abus-webshop.cz/webshop/eshop/1-1-Motozamky/2-2-Retezove-zamky/5/1758-Granit-Detecto-8077-12KS120-zluty
a víc pro to, podle mne nejde udělat.
Chtěl jsem tím jenom říct, že neexistuje nějaké zázračné řešení, kde budeš mít klid.
Já si tu pojistku uzavřel jenom na rok, další rok mi zase řeknou jakou má podle pojišťovny motorka cenu a bude to moje volba, jestli to má cenu, nebo ne.
Jinak já mám motorku za 300 tis. a nedovedu si představit, co bych dělal, kdybych ráno přišel a ona tam nebyla. To bych těch ušetřených 8 tis. asi litoval
Zdar.
Však to je jasné, že když máš mazla za toliko táců tak musí být aspon něco, to je to co jsem psal, patřím do jiné kolonky, mám levné moto a když něco sa po**be tak sice mrzí to ale nebolí to tak moc, měl jsem 2x drahou motorku a jsem poučen, že v Čr na to nemám nervy, tak proto, jak říkáš je to každého fight A co teda máš za krasavicu?
blejdamintxr650r
alice napsal:
ahoj, jaké používáte technické prostředky k zabránění (ztížení) krádeži? Které považujete za nejefektivnější?
V MotoRoute jsem četl něco o GPS tracker . podrobnosti na webu dovozce. cel-tec.cz .... Jak již jsem psal , osobně řetěz , ale ... nic není dokonalé . Ani ten pejsek od Vlastimila.
Vím, je na to rušička za 99Kč/ internet aukce, chtěl jsem to do auta, tak jsem to vzdal. A po informaci od zkušených mechošů jsem si vyrobitl svoje zajištění a pojištěné pagerem, prej je to horší, když neví co to je a kde to je a není to prodejné obchodem, tak jsem to udělal, za pomocí syna, je elektrikář, mám tak zajištěny všechny vozy, zatím okej.
Srandovní akorát bylo, když onemocněl otec a auto stálo asi měsíc a půl před barákem, tak mi volal ráno, že se mu něco stalo z autem, že nejde nastartovat. No halo bylo když pozval kamaráda elektrikáře a zaboha nemohli dojít jak je to možné, po 2 hodinách to vzdali klucí, nebo jsem měl fofr v práci tak jen útržky mě chodili smskama a pak mi to došlo, volám mu jestli si dektivoval tu ,,NAŠI,, ochranu, tak výbuch smíchu, skočil ven a na žduch, samože vše v pořádku, asi taková malá ,,BAKALÁŘSKÁ,,story, tak jen k tomu domácímu zabezpečení......
Upravil blejdamint dne 14-07-2014 03:34
blejdamintxr650r
Zdravím, já osobně se spoléhám na řetězový zámek: http://www.motoma...ove-zamky/ . Je jasné, že když tu motorku bude někdo chtít ukradnout, ukradne ji, není to složité ani přes mnoho zabezpečení. Já však spoléhám na to, že když si ji takhle vždycky přidělám, počká tam na mě .
Vím, je na to rušička za 99Kč/ internet aukce, chtěl jsem to do auta, tak jsem to vzdal. A po informaci od zkušených mechošů jsem si vyrobitl svoje zajištění a pojištěné pagerem, prej je to horší, když neví co to je a kde to je a není to prodejné obchodem, tak jsem to udělal, za pomocí syna, je elektrikář, mám tak zajištěny všechny vozy, zatím okej.
Srandovní akorát bylo, když onemocněl otec a auto stálo asi měsíc a půl před barákem, tak mi volal ráno, že se mu něco stalo z autem, že nejde nastartovat. No halo bylo když pozval kamaráda elektrikáře a zaboha nemohli dojít jak je to možné, po 2 hodinách to vzdali klucí, nebo jsem měl fofr v práci tak jen útržky mě chodili smskama a pak mi to došlo, volám mu jestli si dektivoval tu ,,NAŠI,, ochranu, tak výbuch smíchu, skočil ven a na žduch, samože vše v pořádku, asi taková malá ,,BAKALÁŘSKÁ,,story, tak jen k tomu domácímu zabezpečení......[/quote]
jsi tímto zařízením zdvojnásobil cenu té felicie ne?
www.bartus.eu - padací rámy a nosiče kufrů na zakázku
Srandovní akorát bylo, když onemocněl otec a auto stálo asi měsíc a půl před barákem, tak mi volal ráno, že se mu něco stalo z autem, že nejde nastartovat. No halo bylo když pozval kamaráda elektrikáře a zaboha nemohli dojít jak je to možné, po 2 hodinách to vzdali klucí, nebo jsem měl fofr v práci tak jen útržky mě chodili smskama a pak mi to došlo, volám mu jestli si dektivoval tu ,,NAŠI,, ochranu, tak výbuch smíchu, skočil ven a na žduch, samože vše v pořádku, asi taková malá ,,BAKALÁŘSKÁ,,story, tak jen k tomu domácímu zabezpečení......
jsi tímto zařízením zdvojnásobil cenu té felicie ne? [/quote]
To jses netrefil zásadně jezdim vždy a pouze ve ,, Vagenu ,, tím rozuměj trabanta. Bo jsem nymand a za celý život jsem se na nic lepšího nezmohl.
Jinak pro znalce cena zařízení.i vyšla cca do 5báby,blokuje to čerpadlo. Howk,
Jo ještě jsem zapomněl, kdyz jsi tak pohotověj a dá se říct ze i vtipnej ptal jsem se te na cenu padáku na Dominatora, dozvím se to, či mam poslat kolkovanou žádost?
blejdamintxr650r