Přezutí pneu
|
Radus-h |
Přidané 14-09-2010 21:54
|
Člen
Příspěvek: 38
Založený: 30.08.10
|
Prosím o radu, či nějaké doporučení pneuservisu, kde mi přehodí pneumatiky. Nejlíp Frýdecko-Místecko, Ostravsko a okolí.
Mám terpve první respektive druhou motorku (první jsem měla krátce) a nikdy jsem ještě pneu přehazovat nenechávala, tak nevím jak to chodí. Vyrazila jsem teda do pneuservisu, kde necháváme přehazovat pneu u aut, ale tam mě odbyli s tím, že to vůbec nedělají, že na to musí být jiný stroj ...
A další věc je, že "nové pneu" mám, což jak jsem se zrovna dozvěděla, může být taky problém, jelikož někde prý "cizí" pneu přehazovat nechcou.
A ještě bych potřebovala aby se mi na to ""nové pneu" dotyční koukli jestli je ok, jelikož pneu nejsou úplně nové , na pohled se zdájí být v pořádku, ale jak říkám moc tomu nerozumím ... |
|
|
|
xx4 |
Přezutí pneu
Přidané 14-09-2010 21:59
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
Naposledy jsem k velké spokojenosti přezouval tady http://www.moto-a...
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
martyzostravska |
Přezutí pneu
Přidané 14-09-2010 22:00
|
Člen
Příspěvek: 25
Založený: 23.05.10
|
osobně přehazuji v burn and ann na štramberské. Nemají problém s cizí gumou. Vždycky jsem tam přivezl kola a přezuli. Poslední přezutí ale bylo 2009 listopad....
viz zde
http://www.firmy....ovice.html
xl600v barva modrá, stav: dobitý |
|
|
|
jencekgs |
Přezutí pneu
Přidané 14-09-2010 22:02
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Petr_t má přezouvačku a vyvažovačku. Mohu doporučit. Já tam jedu zítra přezout Rablu a oba bedřichy a asi i motku od Refi a italky.
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
PetrAT |
Přezutí pneu
Přidané 14-09-2010 22:14
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
http://www.pneuko...cz/uvodem/
Kopřivnice - Lubina
jezdím tam asi 7 let, zatím spokojenost
dokonce po domluvě nelepí závaží na ráfek, ale dávají na špice
Upravil PetrAT dne 14-09-2010 22:14 |
|
|
|
Radus-h |
Přezutí pneu
Přidané 14-09-2010 22:36
|
Člen
|
Díky moc všem, za tipy !!!
PetrAT napsal:
dokonce po domluvě nelepí závaží na ráfek, ale dávají na špice
To je sice pěkné ale já nemám špice |
|
|
|
xx6 |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 06:50
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
Marty> na štramberské jsem byl jednou a stačilo mi. Horší servis jsem neviděl. Borec měl problém sundat kolo z motorky.. a pak ta cena.. a to jsem bral gumy od nich. Už nikdy více! |
|
|
|
refi |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 07:25
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
na štramberské jsem byla kdysi poprvé s alpíkem. podruhé už bych tam nejela. dělali na tom dva, něco jako pat a mat. jeden z nich byl evidentně pod vlivem po nasazení kol jim pořád něco zbývalo na zemi, tak hledali, kam to patří. strávila jsem tam půl dne, zaplatila hromadu peněz a s motorkou tam už nepojedu.
podruhé jsem byla u mirka kruciny v těšíně (moto miro). tam jsem byla spokojená maximálně, i když je pravda, že se známe přes 20 let a možná byl ke mně trošku jiný přístup. kluci jsou opravdoví odborníci, radost pohledět, jak pracují.
no a terazky jedu přezout k petrovi_t a už se na to mooooc těším
jinak všude jsem přivezla své vlastní gumy a nikdo s tím neměl problém
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
qwert |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 07:30
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
refi napsal:
na štramberské jsem byla kdysi poprvé s alpíkem. podruhé už bych tam nejela. dělali na tom dva, něco jako pat a mat. jeden z nich byl evidentně pod vlivem po nasazení kol jim pořád něco zbývalo na zemi, tak hledali, kam to patří. strávila jsem tam půl dne, zaplatila hromadu peněz a s motorkou tam už nepojedu.
podruhé jsem byla u mirka kruciny v těšíně (moto miro). tam jsem byla spokojená maximálně, i když je pravda, že se známe přes 20 let a možná byl ke mně trošku jiný přístup. kluci jsou opravdoví odborníci, radost pohledět, jak pracují.
no a terazky jedu přezout k petrovi_t a už se na to mooooc těším
jinak všude jsem přivezla své vlastní gumy a nikdo s tím neměl problém
To je ten pneuservis za Šantalem? |
|
|
|
Thymallus |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 07:36
|
Člen
Příspěvek: 238
Založený: 16.05.10
|
Moto miro - právě tam je celkem problém s vlastními gumami. Co jsem tam byl, tak to moc nemají rádi a s vlastni gumou se nejde objednat - prostě přijít a až budou mít chvilku času mezi motorkami, tak to přezují, ale tváří se u toho... (cca před třemi roky)
Když se berou gumy od nich, tak vždy v pohodě, jen si člověk musí dát pozor, aby mu zapojili zpátky náhon tachometru (byl jsem tam dvakrát a dvakrát na to zapoměli - a ne jen u mne).
Zbytek dělají poctivě, dokonce namazali i kardan.
Pak jsem jezdil do bohumína - moto fichna - má ruční vyvažovačku a celkem si s tím pohrál (a měl jsem to blíž, než do těšína). |
|
|
|
refi |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 07:59
|
Člen
|
qwert napsal:
To je ten pneuservis za Šantalem?
jj, to je on
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
ivan66 |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 08:09
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Já jezdím k Tvardkovi do pneuservisu v Hodoňovicích u F-M a
plná spokojenost. Vlastní gumy žádný problém, cena 200,-
( přezutí, vyvážení ), jen musíš přivést kola samostatně.
Zatím tam jezdím 4 roky a vše ihned na počkání |
|
|
|
Radus-h |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 08:29
|
Člen
|
ivanversys napsal:
plná spokojenost.
Myslíš Tomáše Tvardka, a ten servis na Frýdlantské ulici, u bývalých kasáren ??? |
|
|
|
3X |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 08:31
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
Radus-h napsal:
ivanversys napsal:
plná spokojenost.
Myslíš Tomáše Tvardka, a ten servis na Frýdlantské ulici, u bývalých kasáren ???
jj, ten to dělá, ale nesundá ti kola z motorky, protože nemá stojany |
|
|
|
Radus-h |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 08:47
|
Člen
|
3X napsal:
Radus-h napsal:
ivanversys napsal:
plná spokojenost.
Myslíš Tomáše Tvardka, a ten servis na Frýdlantské ulici, u bývalých kasáren ???
jj, ten to dělá, ale nesundá ti kola z motorky, protože nemá stojany
Hmm, hmm, jo to psal i ivanversys, no škoda, jinač by to bylo ideální, ale chtělo by to někoho kdo mi kola sundá, ale hlavně kdo mi je pak hodí zpátky |
|
|
|
3X |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 08:55
|
Člen
|
Radus-h napsal:
3X napsal:
Radus-h napsal:
ivanversys napsal:
plná spokojenost.
jj, ten to dělá, ale nesundá ti kola z motorky, protože nemá stojany
Hmm, hmm, jo to psal i ivanversys, no škoda, jinač by to bylo ideální, ale chtělo by to někoho kdo mi kola sundá, ale hlavně kdo mi je pak hodí zpátky
teď už si vozím přezouvat jen kola, ale když jsem neměl na sporta stojany, tak jsem tam byl a když mi řekl, že mi moto pověsí na zvedák pro náklaďáky za popruhy, tak jsem se otočil a jel pryč
Co máš za stroj? Jinak na té Štramberské v Ově, jak psal Marty, jsem několikrát přezouval vlastní pneu, demontují to z motorky sami a za mě naprostá spokojenost, vše i promazali a dobře složili. |
|
|
|
refi |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 08:59
|
Člen
|
a na štramberské stojany mají? mi tam tenkrát alpíka oběsili na popruzích
|
|
|
3X |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 09:04
|
Člen
|
refi napsal:
a na štramberské stojany mají? mi tam tenkrát alpíka oběsili na popruzích
už dlouho mají a vždy mi to přezouval majitel, co je motorkář. Pat a Mat už tam není
Upravil 3X dne 15-09-2010 09:07 |
|
|
|
moranka |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 09:15
|
Člen
Příspěvek: 227
Založený: 04.05.10
|
No než Petr koupil ty pneustroje, tak jsme taky jezdili na Štramberskou, ale jen díky tomu, že jsme na plese u Hanky vyhráli v tombole kupón k nim, ale jak tam byl Petr poprvé i s motorkou, tak prý nic moc, musel si sám sundat kola a zase je dát zpátky, majitel tam asi tenkrát nebyl a mechanik absolutně motoneznalý, pak jsme tam vozili jen kola, ale je pravda, že i s cizí gumou neměli problém, což někde mají. Teď už je to paráda, všechno doma.
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak |
|
|
|
Radus-h |
Přezutí pneu
Přidané 15-09-2010 09:18
|
Člen
|
3X napsal:
Co máš za stroj?
Myslím, že ho/jí znáš osobně, Hondu NSR ...
Radka z Bašky
Upravil Radus-h dne 15-09-2010 09:21 |
|
|