vím že se docela řešil ana motorkářích když to byla novinka, mrkni tam
já si ji prohlížel když jsem hledal navi a nevypadá špatně - jen ten displej mohl být lepší, ale jinak vypadá odolně takže pro použití na moto super
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
záleží, co od navi očekáváš, ale mi tam chybí jedna potřebná věc - bluetooth, to poznáš hlavně ve velkých městech, kde se motáš v zácpách a nemáš čas koukat na displej
Potom je taky důležitá čitelnost displeje na slunci
já bych chtěl spíš navigaci na to obyčejné použití. Cestování u nás, v zahraničí (silnice všeho druhu, nejlépe i nějakých polňaček ale to už bych asi očekával hodně). A aby prostě vydržela nějaké to nerozumné zacházení na motorce. Taky mě napadlo koupit úplně obyč za pár tisíc, koupit na to nějakou "šprcku" a měl bych vystaráno (dost lidí to takhle dělá ale to už není ono) ;-)
a taky aby byla normálně použitelná i do auta
takže zatím ji tu asi nikdo nemá co tak koukám, až bude čas tak kouknu na ty motorkáře.
Jako nevím no, v dané cenové kategorii co se pohybuje ten becker ( okolo 7 000) nic vodotěsného není, nevím teda o ničem :-D
If you see the flash, it's already too late
Normální auto navigaci bych nebral - mám jednu do auta a už mi tam po roce používání blbne napájení, na motrce by to odešlo ještě mnohem dřív
jinak ten Becker mi přijde zajímavý tím, že je to na win platformě takže není problém tam dát jiný soft atd. a přitom hardware je na slušné úrovní - podsvícení, voděodolnost atd.
jinak k tomu softu - protože KTM nejen že je nejlepší moto tak na ní jezdí i super borci tak právě na win platformu jeden šikula s KTM připravuje off-roud navi sw
akorát mě zlobí že už ji prý becker nedováží k nám a většina shopů ji má vyprodanou. :-(
jinak bych ji asi zkusil, líbí se mi zatím co jsem se dočetl a její technické parametry
s tím napájením jak říkáš tak se mi líbí že když koupíš ten originál držák (nestojí zase tak moc) tak ho můžeš dát pčímo na baterku napevno => žádné "sraní" se zásuvkou a kabelem přes přístrojovkou za deště apod. ;-)
If you see the flash, it's already too late