Parťák na cesty
|
miri |
Přidané 30-09-2012 07:43
|
Člen
Příspěvek: 9
Založený: 27.02.11
|
Nevím, jestli jsem v této sekci dobře, ale snad ano. Sháním (tedy poptávám) touto cestou parťáka na cesty. A to jak víkendové, po naší krásné zemi, tak delší, třebas po zemích bývalého východního bloku.
Táhne mi na 37 let. Bydlím ve středočeském městě Nymburk a jezdím na SUZUKI DR BIG. Nejsem ten opravdový MOTORKÁŘ, jelikož "neleju, nejezdím po uchu pořádnou kládu a ani žadnej dooost hustej off" , tudíž nezapadám a vlastně ani nechci. Jsem prostě turista na motorce, který má rád přírodu a pobyt v ní, rád poznává nová místa a lidi. Nepotřebuje sobě, ani nikomu jinému nic dokazovat. Jen si užívat ten krásný pocit poznávání a svobody.
Jsem prostě jen turista na motorce. ![Wink](../images/smiley/wink.gif) |
|
|
|
ivan66 |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 12:31
|
![Avatar člena](../images/avatars/logo[1690][119].JPG)
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Vítej
Takových požitkářů je zde víc.
Přijeď na nějaký srázek a ihned zapadneš.![flower](../images/smiley/flower.gif) |
|
|
|
miri |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 19:03
|
Člen
|
Děkuji za uvítání.
Ovšem to je přesně to z čeho mám trošičku strach. Jednak nejsem moc srážecí typ a pak jsem spíše myslel, nenachází-li se zde někdo z mého okolí s podobným smýšlením.
|
|
|
jencekgs |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 20:00
|
![Avatar člena](../images/avatars/1[22].JPG)
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Místní srazy nejsou tipické. Je to o povídání, v sobotu orientační projížďka. Žádné koncerty a žádný striptýz. Však Břeťa napíše více.
Jinak vítej.
Nějak tu začíná být pře Bigováno
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
tonybeny |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 20:22
|
![Avatar člena](../images/avatars/DSCF2082[745].JPG)
Člen
Příspěvek: 129
Založený: 31.12.11
|
tak ale ten striptýz zase neni tak uplně blbej nápad![blushing](../images/smiley/blushing.gif) |
|
|
|
xx2 |
Parťák na cesty
Přidané 30-09-2012 20:32
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
miri napsal:
Nevím, jestli jsem v této sekci dobře, ale snad ano. Sháním (tedy poptávám) touto cestou parťáka na cesty. A to jak víkendové, po naší krásné zemi, tak delší, třebas po zemích bývalého východního bloku.
Táhne mi na 37 let. Bydlím ve středočeském městě Nymburk a jezdím na SUZUKI DR BIG. Nejsem ten opravdový MOTORKÁŘ, jelikož "neleju, nejezdím po uchu pořádnou kládu a ani žadnej dooost hustej off" ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) , tudíž nezapadám a vlastně ani nechci. Jsem prostě turista na motorce, který má rád přírodu a pobyt v ní, rád poznává nová místa a lidi. Nepotřebuje sobě, ani nikomu jinému nic dokazovat. Jen si užívat ten krásný pocit poznávání a svobody. ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif)
No vyzkoušej to tady uvidíš sám ....já taky zkoušel![Wink](../images/smiley/wink.gif)
To: Tonybeny ....to je fakt Píše ,že rád poznává lidi tedy zřejmě i ženy
Upravil xx2 dne 30-09-2012 21:04 |
|
|
|
miri |
Parťák na cesty
Přidané 08-10-2012 20:17
|
Člen
|
Tak opravdu nikdo, kdo se nemusí účastnit srazů a jen by chtěl jezdit s parťákem. Nejsem totiž asi moc společenský typ a jenom se donutit sem napset bylo velké sebezapření.
|
|
|
magoss |
Parťák na cesty
Přidané 08-10-2012 20:21
|
![Avatar člena](../images/avatars/64130[234].jpg)
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
Ahoj,nás se orpavdu bát nemusíš:-) a akce co se pořádají od cendura nepovažuji za sraz ale za setkání motopřátel kde si každý najde to co se mu na tom jeho písečku líbí :-)
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane![blushing](../images/smiley/blushing.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
nuclearB |
Parťák na cesty
Přidané 08-10-2012 21:03
|
Člen
Příspěvek: 108
Založený: 30.01.11
|
Jo, já vím o co ti jde. Sehnat někoho na sobotní pojezd a kávu v zahrádce, to není problém. Ale pokud se chceš vydat někam daleko a neřešit 3000km od baráku nějaký zásadní názorové problémy (vlastní zkušenost), tak vybírej dobře. Ona pak na nějaká long way dobře prověří lidský charaktery a i kvůli prkotině může být problém a zkažená dovča.
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty.
Triumph Tiger 800 XC |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 04:57
|
![Avatar člena](../images/avatars/Motodily_Havirov_avatar[1].jpg)
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
nuclearB napsal:
Jo, já vím o co ti jde. Sehnat někoho na sobotní pojezd a kávu v zahrádce, to není problém. Ale pokud se chceš vydat někam daleko a neřešit 3000km od baráku nějaký zásadní názorové problémy (vlastní zkušenost), tak vybírej dobře. Ona pak na nějaká long way dobře prověří lidský charaktery a i kvůli prkotině může být problém a zkažená dovča.
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Něco podobného jsem zažil letos.Začátek srpna nádherné počasí,nebe bez mráčků a teploty nad 30 stupňů.První den po dálnici-(rychlý přesun) 130km/h bylo moc rychle,jel na stromu.Druhý den bylo zase moc zatáček![Grin](../images/smiley/grin.gif) Třetí den zamítl nakouknout do Albánie a zrušil návštěvu Kotoru stím,že chce k moři.Po příjezdu tam bylo moc lidí,takže z Černé hory se jelo do Chorvatska,kde 4x zřigal Jadranskou magistrálu a poté si sundal z bundy tepelnou vložku do které 3 dny vylučoval pot Večer společná dohoda,že se ráno přesunem do Podgory kde zůstanem 5 dní,ale 5km před,Podgorou mi zdělí že jede na Makarskou Chápu,že začátkem srpna je Makarská prázdná oproti Černé Hoře,ale tohle 3 denní scifi v jeho přítomnosti je nezapomenutelné .
Upravil motoblb dne 09-10-2012 06:11
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
HonzaH |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 10:49
|
![Avatar člena](../images/avatars/avatar_ktm_small[71].jpg)
Člen
Příspěvek: 712
Založený: 24.05.10
|
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009 |
|
|
|
Parukar |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 10:58
|
Člen
Příspěvek: 140
Založený: 28.02.12
|
Ahoj, jsem na tom podobně, mám však za sebou Cenduro Babí léto 2012 a můžu jen doporučit !
|
|
|
|
nuclearB |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 16:43
|
Člen
Příspěvek: 108
Založený: 30.01.11
|
motoblb> ......... to by stálo za sfilmování , byla by to suprová "road movie" ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
Triumph Tiger 800 XC |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 17:13
|
Člen
|
![Grin](../images/smiley/grin.gif) nuclearB napsal:
motoblb> ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ......... to by stálo za sfilmování , byla by to suprová "road movie"
A to je jen výsek perel Ještě jedna byla,když se chodil domlouvat 3/4 roku předem a bečel mi,že v hospodě se s partiou už 3 roky domlouvaj,že vyjedou a nikdy se to neuskutečnilo a má nakoupené super vybavení na stanování,které nepoužil.Blížila se první noc a hádej kde se spalo a tak to šlo i 2 a 3 noc.Však proč to sebou netáhnout,aspoň bylo vidět,že jsme tvrdí motel cestovatelé![Grin](../images/smiley/grin.gif)
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 17:46
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
motoblb napsal:
motoblb> ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ......... to by stálo za sfilmování , byla by to suprová "road movie"
A to je jen výsek perel ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Ještě jedna byla,když se chodil domlouvat 3/4 roku předem a bečel mi,že v hospodě se s partiou už 3 roky domlouvaj,že vyjedou a nikdy se to neuskutečnilo a má nakoupené super vybavení na stanování,které nepoužil.Blížila se první noc a hádej kde se spalo ![Grin](../images/smiley/grin.gif) a tak to šlo i 2 a 3 noc.Však proč to sebou netáhnout,aspoň bylo vidět,že jsme tvrdí motel cestovatelé ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
No tak už to nenapínej a práskni ho. Před takovým komplikátorem je třeba varovat okolí.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 18:25
|
Člen
|
pavelgs napsal:
motoblb napsal:
A to je jen výsek perel ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Ještě jedna byla,když se chodil domlouvat 3/4 roku předem a bečel mi,že v hospodě se s partiou už 3 roky domlouvaj,že vyjedou a nikdy se to neuskutečnilo a má nakoupené super vybavení na stanování,které nepoužil.Blížila se první noc a hádej kde se spalo ![Grin](../images/smiley/grin.gif) a tak to šlo i 2 a 3 noc.Však proč to sebou netáhnout,aspoň bylo vidět,že jsme tvrdí motel cestovatelé ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
No tak už to nenapínej a práskni ho. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Před takovým komplikátorem je třeba varovat okolí. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Pavle on tu není registrovaný,jen tu špicluje ,ale počkám jestli se nechá zlomit Ivánek,chtěl aby ho vzal do Rumunska![Grin](../images/smiley/grin.gif) pak začnem psát knihu utrpení
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
Parťák na cesty
Přidané 09-10-2012 19:19
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
motoblb napsal:
Pavle on tu není registrovaný,jen tu špicluje ![saycheese](../images/smiley/saycheese.gif) ,ale počkám jestli se nechá zlomit Ivánek,chtěl aby ho vzal do Rumunska ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) pak začnem psát knihu utrpení ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Rumunsko jen tak by byla nuda.Ale dát Rumunsko s takovým neštěstím,to už je panečku jiný level. ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Ivánku jsi do toho.Když to dáš,naskočí ti svatozář.![Grin](../images/smiley/grin.gif)
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
xx2 |
Parťák na cesty
Přidané 10-10-2012 09:50
|
Člen
|
miri napsal:
Tak opravdu nikdo, kdo se nemusí účastnit srazů a jen by chtěl jezdit s parťákem. ![Frown](../images/smiley/frown.gif) Nejsem totiž asi moc společenský typ a jenom se donutit sem napset bylo velké sebezapření. ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif)
Tak kam že o víkendu vyrazíme máš plán![Wink](../images/smiley/wink.gif) |
|
|
|
xx2 |
Parťák na cesty
Přidané 10-10-2012 09:58
|
Člen
|
motoblb napsal:
nuclearB napsal:
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Něco podobného jsem zažil letos.Začátek srpna nádherné počasí,nebe bez mráčků a teploty nad 30 stupňů.První den po dálnici-(rychlý přesun) 130km/h bylo moc rychle,jel na stromu.Druhý den bylo zase moc zatáček ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Třetí den zamítl nakouknout do Albánie a zrušil návštěvu Kotoru stím,že chce k moři.Po příjezdu tam bylo moc lidí,takže z Černé hory se jelo do Chorvatska,kde 4x zřigal Jadranskou magistrálu a poté si sundal z bundy tepelnou vložku do které 3 dny vylučoval pot ![Shock](../images/smiley/shock.gif) Večer společná dohoda,že se ráno přesunem do Podgory kde zůstanem 5 dní,ale 5km před,Podgorou mi zdělí že jede na Makarskou ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) Chápu,že začátkem srpna je Makarská prázdná oproti Černé Hoře,ale tohle 3 denní scifi v jeho přítomnosti je nezapomenutelné ![Grin](../images/smiley/grin.gif) .
No ale to jste se měli domluvit na začátku jestli jde o cestování na moto nebo váléní se u moře ...tohle mám za sebou![Sad](../images/smiley/sad.gif) |
|
|
|
motoblb |
Parťák na cesty
Přidané 10-10-2012 11:49
|
Člen
|
smazak73 napsal:
motoblb napsal:
nuclearB napsal:
Ale jak tady píšou kluci : dojeď na srazík a třeba si s někým padneš do noty. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Něco podobného jsem zažil letos.Začátek srpna nádherné počasí,nebe bez mráčků a teploty nad 30 stupňů.První den po dálnici-(rychlý přesun) 130km/h bylo moc rychle,jel na stromu.Druhý den bylo zase moc zatáček ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Třetí den zamítl nakouknout do Albánie a zrušil návštěvu Kotoru stím,že chce k moři.Po příjezdu tam bylo moc lidí,takže z Černé hory se jelo do Chorvatska,kde 4x zřigal Jadranskou magistrálu a poté si sundal z bundy tepelnou vložku do které 3 dny vylučoval pot ![Shock](../images/smiley/shock.gif) Večer společná dohoda,že se ráno přesunem do Podgory kde zůstanem 5 dní,ale 5km před,Podgorou mi zdělí že jede na Makarskou ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) Chápu,že začátkem srpna je Makarská prázdná oproti Černé Hoře,ale tohle 3 denní scifi v jeho přítomnosti je nezapomenutelné ![Grin](../images/smiley/grin.gif) .
No ale to jste se měli domluvit na začátku jestli jde o cestování na moto nebo váléní se u moře ...tohle mám za sebou ![Sad](../images/smiley/sad.gif) Ale to vše dohodnuté bylo,ale tohle vyprávění je spíš někde k pivu![Wink](../images/smiley/wink.gif) Pár lidí už hu zná
www.motodilyhavirov.cz |
|
|