Pepřák na medvědy...
|
snelcuk |
Přidané 12-07-2013 11:09
|
Člen
Příspěvek: 1283
Založený: 20.10.11
|
Článek m.idnes.cz/xman/r...ry_fro.idn
Vozíte něco? Na medvědy ![Wink](../images/smiley/wink.gif)
Proti psům? Obecně na obranu? |
|
|
|
wiktor |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 13:01
|
Člen
Příspěvek: 111
Založený: 03.02.12
|
Já Pepřák vozím na každou dovolenou.. ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
Naštěstí jsem ho zatím nikdy nepoužil.. ![Wink](../images/smiley/wink.gif)
A doufam, že nepoužiju..
Život je pes, ale žít je psina! ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
motoblb |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 14:32
|
![Avatar člena](../images/avatars/Motodily_Havirov_avatar[1].jpg)
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
S přílivem nepřizpusobívého kmene,který se začal tu a tam vyskytovat na obhlídkách i v oblasti kde žiju,sem holce pořídil tůhle srandu http://www.colosu...#parametry
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
Meli |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 14:38
|
Člen
Příspěvek: 626
Založený: 06.08.10
|
Pistole mi přijde blbost protože nevíš co vyprovokuje u člověka kterej má třeba u sebe opravdickou - já koupil ženě toto http://www.obrann...stoper.htm - a i to berem na dovolené sebou.
Je to taková mlha / pěna - ne sprej - takže to má rozptyl ale přitom i nějakou hmotonost tak aby se dalo použít i proti větru apod.
Bvízka se k bvízce naklání |
|
|
|
motoblb |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 14:50
|
Člen
|
Meli napsal:
Pistole mi přijde blbost protože nevíš co vyprovokuje u člověka kterej má třeba u sebe opravdickou - já koupil ženě toto http://www.obrann...stoper.htm - a i to berem na dovolené sebou.
Je to taková mlha / pěna - ne sprej - takže to má rozptyl ale přitom i nějakou hmotonost tak aby se dalo použít i proti větru apod. Pokud bude mít opravdickou tak ti bude i ten sprej prd platný,je to věc názoru.Každopádně sprejem asi pozornost moc na okolí neupoutáš,kdežto tady si dáš první 2 náboje poplašňáky které upozorní i okolí že se asi něco děje,pak je ještě 12 ran pepřáku.
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx6 |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 18:56
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
motoblb> tež si ji mohl koupit pěknější kvér...
nad něčím takým uvažuju už delší dobu, ale jak píše Meli.. "nevíš co vyprovokuje u člověka kterej má třeba u sebe opravdickou" |
|
|
|
kysin |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 19:22
|
Člen
Příspěvek: 432
Založený: 22.01.11
|
pepřák na mědvědy to já používám českej styl, skočím na ně http://www.novink...skovy.html |
|
|
|
okoun |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 20:27
|
Člen
Příspěvek: 18
Založený: 16.03.11
|
Tak já už popošel o kousek dál než Motoblb http://www.colosus.cz/vzduchova-pistole-crosman-tt-blowback-cal-4-5mm/ chlapci dobré slovo u těch Indiánu už dobré slovo neplatí .
Buď dobrý člověče :-) |
|
|
|
motoblb |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:08
|
Člen
|
daliss napsal:
motoblb> tež si ji mohl koupit pěknější kvér...
nad něčím takým uvažuju už delší dobu, ale jak píše Meli.. "nevíš co vyprovokuje u člověka kterej má třeba u sebe opravdickou" Dalis pokud někdo bude mít u sebe opravdickou,tak v případě napadení,ji nebude mít schovanou až na případ nouze,kdy dokončí svůj předem naučený výklad,ale použije jí hned pro zastrašení.Je to věc názoru a každý to vidí jinač.(hmotnost vs. velikost,nebo cena).Také si nedokážu představit jak funguje sprej třeba v zimním období kdy je teplota cca -15° po hodinovém courání venku,ne li delším,(jelikož L.nemá věk na to,aby mohla řídit auto)kdy ženské tohle mají z 90% v kabelce.Myslím že L. je dost inteligentní a pokud by na ní někdo vytáhl opravdickou,tu plynovku nevytáhne byla by to asi hloupost,že?Doufám,že jí nikdy nebude muset použít.![Wink](../images/smiley/wink.gif)
Já tohle s ní probíral po té,co se stalo ve středu sousedce 11 let kdy šla před polednem pro knedlík a vybralo se tohle,protože to působí dost zastrašující oproti plechovce,u které nejde před použitím jakkoliv upozornit okolí,že se něco děje.Není umění to hned někomu navalit do ksichtu,ale prostě se jen v nouzi ubránit,proto ta volba poplašňáku a pak až pepřák.
PS:Nevybíral sem podle vzhledu,ale praktičnost vs.spolehlivost.Jak tě znám,tak ty budeš přemýšlet ještě dlouho![Grin](../images/smiley/grin.gif)
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx4 |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:10
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
Na pokrytí prostoru kolem baráku mám tohle. Šetří to střelivo..Nejde netrefit... Na " odolnější krysy" pak SLAVIA 634 ráže 5.5mm (.22) Ta pošle každého rovnou na chirurgii..![Wink](../images/smiley/wink.gif)
' '
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
lobo6 |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:17
|
Člen
Příspěvek: 210
Založený: 30.08.10
|
Do ZOO nebo do cirkusu se s plynovejma pistolema nebo pepřákama nechodí jinak nevím kde bys chtěl narazit na medvěda. |
|
|
|
xx6 |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:18
|
Člen
|
motoblb> jo budu, já vím. já sem spíš na ty nože
|
|
|
|
motoblb |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:20
|
Člen
|
okoun napsal:
Tak já už popošel o kousek dál než Motoblb http://www.colosus.cz/vzduchova-pistole-crosman-tt-blowback-cal-4-5mm/ chlapci dobré slovo u těch Indiánu už dobré slovo neplatí . Něco podobného mám 2roky,jen se to špatně nosí![Grin](../images/smiley/grin.gif) ale překližkovou paletu to provalí bez problému
http://www.colosu...mp5-k-pdw/
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
xx6 |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:21
|
Člen
|
motoblb> a mi budou všici říkat, že sem blázen, že mám u sebe vždy pár nožů a tady má pomalu každej vzduchovej sapr ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
motoblb |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:22
|
Člen
|
Jo branná výchova se na většině podepsala![Grin](../images/smiley/grin.gif)
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
motoblb |
Pepřák na medvědy...
Přidané 12-07-2013 21:25
|
Člen
|
lobo6 napsal:
Do ZOO nebo do cirkusu se s plynovejma pistolema nebo pepřákama nechodí ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) jinak nevím kde bys chtěl narazit na medvěda. A ani tam není bezpečno http://www.novink...skovy.html
www.motodilyhavirov.cz |
|
|
|
Lasky |
Pepřák na medvědy...
Přidané 14-07-2013 13:04
|
![Avatar člena](../images/avatars/09[987].jpg)
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 04.11.12
|
Medvěda jsem sice ještě nikdy nepotkal, ale setkání s bojovně naladěnými psy jsou na východě na denním pořádku. Tihle miláčci nejraději provozují hru "Chyť si svého motorkáře" a někdy z nich jde opravdu strach. Je pravda, že jdou po motorce a ne po člověku. Nebojím se jich, ale respekt z nich mám. Kdysi jsem z nich byl hodně vyndanej, ale jednou se smečce asi sedmi psů povedlo mě zahnat do slepý cesty a musel jsem se tam točit, zatímco mi zběsile hryzali do gum, ale ani jeden nekousnul mě. Takže jsme dostali odvahu a příště u rozčílený smečky zastavili a chcípli motorky. Psy sedli a nechali se i podrbat.
Nicméně pepřák s sebou vozím i nadále. Nehodlám riskovat, že jednou někde spadnu, nějakej čokl se do mě pustí a jak už to ve smečce chodí, ostatní se přidaj.
Lasky přiložený následující obrázek:
![](../forum/attachments/gopr1437[22-10-40].jpg) [89.35Kb]
|
|
|
|
Lasky |
Pepřák na medvědy...
Přidané 14-07-2013 13:07
|
![Avatar člena](../images/avatars/09[987].jpg)
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 04.11.12
|
.
Lasky přiložený následující obrázek:
![](../forum/attachments/gopr1437[22-16-00].jpg) [82.47Kb]
|
|
|
|
snelcuk |
Pepřák na medvědy...
Přidané 16-07-2013 09:04
|
Člen
Příspěvek: 1283
Založený: 20.10.11
|
Díky za pár příspěvků k tématu. Na cesty si nebudu brát plynovku. Někde je zakázaný i ten pepřák!
Vzduchovky. Optika. Nezajímá!
Větší nůž? Sekerka? Teleskopický obušek? Jsou země kde to muže být problém.
Upravil snelcuk dne 16-07-2013 09:56 |
|
|
|
Stragen |
Pepřák na medvědy...
Přidané 25-07-2013 19:55
|
Člen
Příspěvek: 5
Založený: 01.07.13
|