jo pane, pekne ste si pojazdili, aj mna dnes drasalo, a to ma byt cely tyzden vratane vikendu pekne okolo 14 stupnov
kurna a ja mam moto mimo garaze - stavba new facelift-u
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
tak ja tu mam depku ze nemam moto u seba a ty to tu este zabijes ze 100 km a mimo asfalt a o fotkach ani nehovorim!
kurna Detvaci nese.te ma ! Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
jo jo len si robte prdel
inak to neslo, facelift som zveril odbornikom 350 km vzdialenych odo mna a vyroba kopyta a laminatovanie je na dlhsie obdobie, robime to od piky a este ma cakaju dalsie upravy, musel som zacat co najskor, ehm teda uprostred sezonyNavigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
tak ja tu mam depku ze nemam moto u seba a ty to tu este zabijes ze 100 km a mimo asfalt a o fotkach ani nehovorim!
kurna Detvaci nese.te ma !
Dušo? Pridám aj moje fotky? Pondelok a utorok cca 220 km
Ahoj.V neděli 6.11. se jedu podívat na Javořinu.Předpokládám,že tam budu tak v 14: 00 nahoře u Holubiho chaty.
Nepřidá se někdo?
Když si myslíš,že už nemožeš,tak eště sedmkrát možeš.
Skromný dotaz: Kde ta Javořina je? Na mapách se objevují 2místa a ještě to není na Slovensku.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Díky za info,tak jsem si to prohlédl a mám sto chutí jet také. Ještě musím získat povolení od mé zákonité bytné. Zítra se rozhodne.
Upravil hobr dne 04-11-2011 19:19
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Ahojte.Dnes jsem se dozvěděl,že se na Javořinu v neděli nedostanu,protože odjíždím služebně na 14 dní do Rakouska.Mám takový pocit,že sezona pro mě letos skončila.No nic,třeba bude teplý leden.
Pěkně si to užijte.
Radek1150 napsal:
Ahojte.Dnes jsem se dozvěděl,že se na Javořinu v neděli nedostanu,protože odjíždím služebně na 14 dní do Rakouska.Mám takový pocit,že sezona pro mě letos skončila.No nic,třeba bude teplý leden.
Pěkně si to užijte.
No Ty si teda !!! Najskôr nás nahuckáš a potom toto
Omlouvám se.Spískal jsem trip - moje oblíbenkyně Javořima a teď toto.
Nezbývá mi nic jiného,než plánovat ,jak se tam podívám na běžkách.
Radek1150 napsal:
Omlouvám se.Spískal jsem trip - moje oblíbenkyně Javořima a teď toto.
Nezbývá mi nic jiného,než plánovat ,jak se tam podívám na běžkách.
Třeba bude v únoru sníh.