tak mam prvni dojmy video:ve vsech rozlisenich 1080,960,720 video pekne ostre pri priblizovani tak do 30% pekne pak uz se to hodne zrni pokud se pouzije stativ tak do 50% pekne, kamera se perfektne prizpusobuje pri zmene svetla reaguje rychle obraz je po celou dobu super, pri pouzivani DO je dobra led idikace protoze tu zvukovou ja jsem teda neslysel, zvuk pri jizde samozrejme nic ale urcite si dokoupim mikrofon do helmy na komentovani samozrejme ma to 3 stupne hlasitosti mikrofonu,reproduktoru a jasu na LCD jeste jsem si musel stahnout novejsi firmware protoze ten co je v zakladu asi nepodporuje wifi ale velmi jednoduche Drift ho cas od casu obnovuje a pridava tam ruzne novinky, drzaky co jsou v baleni mi bohate staci a ty 3D samolepici drzaky jsou fakt pevne a zatim drzi a jeste doporucuji dokoupit hdmi kabel a baterku.
Celkovej dojem mam velmi dobrej a potvrdil mi to i kamos co se venuje foceni a byl taky prekvapen jak to funguje
Má to Wi-fi,v prodejně mi tvrdili,že jí lze ovládat ze smartphonu,nebo alespoň vidět obraz co se natáčí,ale nějak na to nemohu přijít.Případně jak to funguje u jiných kamer s Wi-fi.
Díky za rady.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
U GoPro 3 to funguje tak že si stáhneš aplikaci GoPro do tel...ten napáruješ s wifi ke kameře a přes tu aplikaci pak kamerku ovládáš avidíš co natáčíš. Jen upozornění...nevidíš to v reálném čase ale s cca 3-5sekund. zpožděním.
BMW R1200GS together and forever http://luky2.rajc...
Například pro iPhone jsou aplikace pro tvou kameru JVC které se jmenují Everio sync. nebo pak je ještě jedna a ta se jmenuje JVC CAM control. Nicméně v balení by měl být obsahem i inst. software pro tuto kameru, alespoň tak to všichni prodejci píší. Jinak s těmi aplikacemi se dá nahrávat video z kamery přes tel. přímo na YouTube.
Tady je pár aplikací ..... https://play.goog...&hl=cs
Upravil Luky1 dne 28-04-2013 09:09
BMW R1200GS together and forever http://luky2.rajc...
Díky za tipy.Jen se budu muset asi naučit pracovat se svým telefonem.
Na tohle jsem trochu tupej.Ze začátku mi šlo stahovat z play google,ale asi jsem si něco zakázal,tak mi to nějak nejde.Do PC mi to taky nějak nejde.Tak se s tím nějak poperu.Snad to půjde.
Jestli to rozchodím,dám vědět.
Nicméně ke kameře nic jiného není,než dva lepící držáky,kabel,baterka.
Po napíchnití do PC se sám nainstaluje program Viwid,ve kterém jde mazat,přehrávat,formátovat kartu atd.
Upravil Alfikov dne 28-04-2013 10:30
tak zatím jsem to nějak nerozchodil-ovládání přes telefon,možná to na můj telefon nejde.Budu to zkoušet dál.Nicméně kamera točí,a mě se to moc líbí.Mám tam zatím jen základní nastavení,malou kartu.
Tu je video z mé cesty z práce. https://www.youtu...LmrQJYRbeI
Jak přestane pršet a oschnou zatáčky tak natočím ještě pokládačky v zatáčkách.
chci si pořídit nějakou outdoor kameru. Zatím nemám žádné skušenosti se střihem videa atd atd, takže nechci pořizovat špičkovou kameru ( aby mi poté neležela v šuplíku ) nevím jestli mě to chytne a budu se tomu věnovat. . uvažuji o investici do 4000,-
máte nějaké zkušenosti s kamerami v této cenové relaci ?
Jak bude přidělaná na lyžařskou helmu ?
Půjde přichytit na pásek brýlí ?
Budeš schopný tlustou lyžařskou rukavicí trefit tlačítko pro zapnutí/vypnutí ?
chci si pořídit nějakou outdoor kameru. Zatím nemám žádné skušenosti se střihem videa atd atd, takže nechci pořizovat špičkovou kameru ( aby mi poté neležela v šuplíku ) nevím jestli mě to chytne a budu se tomu věnovat. . uvažuji o investici do 4000,-
máte nějaké zkušenosti s kamerami v této cenové relaci ?
Tak tuto kameru /Evolve 4500/jsem měl na stole dvě hodiny a hned jsem ji vracel dodavateli.
Recenze Evolve-4500 je tady http://www.alza.c...tm#recenze
Pořizoval jsem ji proto že mám Eevolve 2100 a to je super kamera jenže trochu jiné provedení. Používám ji na motorce uchycenou držákem RAM /koule/
Video z ní je tady
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aCatyQov-8E[/youtube]
Baterie původně vydržela cca hodinu, dal jsem vyšší kapacitu a teď bez problému 2hod. Dobíjení z USB konektoru.
Umí FullHD ale vše natáčím na HD. Kameru jsem doporučoval pár lidem a všichni spokojení. Dnes se dá sehnat jen někde na aukru nebo bazošu. Umí sice foto ale to je na hraně použitelnosti. Jako kamera u mě 95%.
Upravil Myro dne 06-07-2013 16:12
Nevite nekdo o nekom, kdo by zapujcil kameru? Koukal sem na ruzne firmy a v praze jsem toho moc nenasel. Jednalo by se o cca tyden, nekdy koncem srpna, zacatkem zari. Idealne s dalkovym ovladacem. Pridelavatelnou na helmu,...
Nooo,když budeš hoooodně hodný,mohl bych snad půjčit mojí.Jedeš na sraz Dminátorů?Tam bychom se mohli domluvit.Ale bude za to ranec peněz
Jen je potřeba počítat s tím že nemám náhradní držáky.Mám dva na helmě,které nejdou sundat.Ale na netu lze koupit levné,i s přísavkou.
Tak jsem se popral s mým,,chytrým"telefonem a výsledek je,že se mi podařilo rozchodit ovládání kamery přes WIFI.Jen je tam opravdu zpoždění obrazu,jak tu někdo už psal.
midaR napsal:
Zvažuju koupit kamerku co řikáte na tuhle: www.conrad.cz/akc...ove-kamery Nebo si připlatit za Ghosta nebo AEE SD21?
Tak do toho bych asi uplne nesel - Ghost je dobra volba, pripadne AEE, ale kdyz uz MagiCam, tak nez SD21 spis tu novou S70. Je ted cenove podobne jako Ghost a ma vyrazne vic vybaveni. Kdyztak ji zkoukni na domovsky strance, nechci moc delat reklamu tak jen v zavorce (www.magicam.cz).
Moznost je taky GoPro no, ale ta je vazne az zbytecne moc draha.
Upravil KarlVonBahnhof dne 27-04-2014 19:50
midaR napsal:
Zvažuju koupit kamerku co řikáte na tuhle: www.conrad.cz/akc...ove-kamery Nebo si připlatit za Ghosta nebo AEE SD21?
Tak do toho bych asi uplne nesel - Ghost je dobra volba, pripadne AEE, ale kdyz uz MagiCam, tak nez SD21 spis tu novou S70. Je ted cenove podobne jako Ghost a ma vyrazne vic vybaveni. Kdyztak ji zkoukni na domovsky strance, nechci moc delat reklamu tak jen v zavorce (www.magicam.cz).
Moznost je taky GoPro no, ale ta je vazne az zbytecne moc draha.