Schneider napsal:
Chtěl jsem si kupovat MITAS E-09, už jsem jí jednou měl a vydržela sakra hodně. Jen na morku to byla docela vražda. Nakonec mi známý daroval prakticky novou Continental Conti Escape.....je to víc na silnici, ale darovanému koni na zuby nekoukáme, že ano......;-)
V mém případě a v tu chvíli bych raději tomu koňovi ty zuby vytrhal i když nebyla darovaná
www.motodilyhavirov.cz
na mezinárodní skandály jsem tu já. Já na SK při cestě z RO rozpáral jednomu PL 4 týdny starou Oktávku to byla teprvá ostuda
ale jo, chápu tě. taky sem měl měsíc nazutou E 08
daliss napsal:
na mezinárodní skandály jsem tu já. Já na SK při cestě z RO rozpáral jednomu PL 4 týdny starou Oktávku to byla teprvá ostuda
ale jo, chápu tě. taky sem měl měsíc nazutou E 08
daliss napsal:
ne, já ji jen sezul, nahradil tuším že tehdá Pirelli scorpio a guma mi pak asi dva roky ležela v garáži a pak sem ji přendal do kontejneru
Ani se ti nedivím,já když jí teď nazouval driftoval sem myšlenkama na slovenském přechodu.Tohle nikdy víc
www.motodilyhavirov.cz
Na Mitas E-08 jsem motorku koupil,....a to jsem ještě netušil, co to je zač....je fakt že přední mám ještě v garáži, asi po 13 tkm.....Zadní vydržela tak 9,5tkm...:-)