huascaran napsal:
S motoblbem jsem se kontaktoval a nabídka je zajímavá, ale mám to k němu přes 400km tak ještě váhám jinak ta nabídka je korektní. Ale teď jsem našel na netu tento inzerat co si o něm myslíte. www.motorkari.cz/...28310.html
Všem děkuji, sám tomu moc nerozumím a jsem rád za každou radu.
Vypadá opravdu krásně,jen ty kilometry podle rozskákaného číselníku pro mně nejsou moc důvěryhodné.Všimni si té 3ky mezi 8kama.Je tam jiné rovné sedlo do roku 93 ne jen přečalouněné od roku 94 bylo stupňovité a chybí na něm dělící pásek,jiné přední blinkry,řízlý zadní blatník......to jsem vyčet jen na fotkách
www.motodilyhavirov.cz
Ja moc nechapu, jak nekdo argumentuje tim, ze je 400km daleko. Chces koupit masinu a pokud motoblb nabizi peknou (nevidel jsem ji), tak tech 400km by bylo to nejmensi. Bud pojedes autem, a je jedno jestli jedes 200 nebo 400. Pokud pojedes vlakem, je to jen o case a pokud se s motoblbem domluvis, vyzvedne Te v Ostrave a neni co resit. A navic budes mit bonus, ze se po ceste domu pekne projedes. S Rablenkou cestou necestou
být tebou tak neřeším jak je to daleko si tu moto jet omrknout, projdi inzerci mrkni se co máš po cestě tím směrem a udělej si výlet a v jeden den si jich zkusíš několik a porovnáš si je na vlastní oči
když jsme kupoval Afru tak jsem byl někde pod prahou jednu omrknout, pak jednuv Hulíně a v Olomouci, pak jsem jel s bráchou jednu omrknout k Benešova, další Afru kousek od Benešova, po vcestě jsme omrkli jednu na vysočině a jednu 20km od domu. Zvítězila ta 20km od domu.
Kryž sháněla přítelka Alpa 650, tak jsme dělali okruh: Vyškov, dva kousky u Pardubic, jeden kousek v Ustí nad Labem a pak jeden po cestě domů v Brně, nakonec jsme brali toho z Ústí nad Labem, a rozhodně těch projetých peněz nelituju.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)
Je to marný, je to marný, je to marný. Každý si musí "vyzkoušet" jak se kupuje motorka (nebo i jiné věci) sám. Žádná rada nepomůže - zkušenost je totiž nepřenositelná...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)