Prezi - Dojeď se podívat, Aron a Pacho Tě povodí po zasněžených vinohradech - budeš mít bláto až za ušima.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Dnes mne ráno probudilo brutální sluníčko. Venku -4 a sníh krásně namrzlý-co víc si přát. Letím na forum, ale nikdo se nepřihlásil. Volám Pachovi no a toho složil jakýsi muribundus. Nezbývá než zavolat krosařům, ti nikdy nezklamali. První má sice přilehlou košili, ale po desáté vyrážíme ve třech v zajímavém /ne zrovna pro mne/ složení: 2 speciály KTM 250SF a můj autobus. Věkově tři generace 14, 34 a 55let. Krásně jsme si to užily a oproti bahnu jsme zůstali čistí.[youtube]http://youtu.be/fEvBc5AWy9Y[/youtube]
Do poslední chvíle jsem uvažoval že pojedu ale zdravíčko mě nějak neslouží tak jsem si dal jen necelou hoďku na sněhu. Teď už by se mělo oteplovat tak uvidíme jestli se k tobě ještě dostanu po sněhu. Snad příští víkend. Mám asi na moto přerušený kabel ke spínačce tak to přes týden opravím a pak se ozvu.
Pokud by měl někdo zájem tak v sobotu odpoledne a v neděli kdykoliv, mám pár nových výjezdů a teď je ideální stav, než začne ta šťavnatá tráva. Dnes /v pátek/ jsem to zkoušel a neskutečně to drží.