super, u mě to záleží jestli pořídím lehčí stroj zvanej vozembouch, se svým Titanicem si na to netroufnu snad se o víkendu podaří a bude přírůstek na blbnutí...
ETV 1000 Long Way Edition
KTM LC4 ADVENTURE.
Honda CBX 1000 ´81
Aprilia SR50 (70)
cyberzef napsal:
super, u mě to záleží jestli pořídím lehčí stroj zvanej vozembouch, se svým Titanicem si na to netroufnu snad se o víkendu podaří a bude přírůstek na blbnutí...
takže se podařilo, stroj je doma a já se na Radarku podívám
ETV 1000 Long Way Edition
KTM LC4 ADVENTURE.
Honda CBX 1000 ´81
Aprilia SR50 (70)
Jedu, akorát ne z Brna, ale jižněji. Pokud bys měl zájem, piš na mejl. Pojedu okolo čtvrté .
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
E-Ryc napsal:
Cau, bude se na Radarce dat v patek neco poveceret nebo je treba prijet nakrmeny? ;-)
Dik
Řekl bych, že na Radarce hlady ještě nikdo neumřel a žízní teprv ne...
Neměj obavy...
Upravil hobr dne 10-04-2014 22:00
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Toliho caferacer BMW K100:
[youtube]E4vM-mV0mpw[/youtube]
Vyjížďka:
[youtube]NZXh3UOutVk[/youtube]
Trať kousek o Radarky:
[youtube]bt0UiJgOwOo[/youtube]
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
pafka napsal:
To Tyfoza: ty jsi me tu supertenerku fotil , jak kdybych ju chtel prodat
No jo, kamarád po ní hrozně touží. Má čtyřválcového Horneta 900, už ho prodává a chce si koupit Tenérku. Tak jsem mu chtěl udělal radost, páč tvoje motorka vypadá jako nová.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz