Proč BMW?
|
xx4 |
Přidané 04-09-2010 12:08
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
Noční můra mnichovských,neboli nedostižný vzor.![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif) |
|
|
|
czunik |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 12:10
|
![Avatar člena](../images/avatars/moja[37].JPG)
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 15.05.10
|
pavelgs napsal:
Noční můra mnichovských,neboli nedostižný vzor. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif)
To vyrábí v Čině,tam dnes všchni zhlíží co dokaží...![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif)
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 12:15
|
Člen
|
itchy napsal:
pavelgs napsal:
3X napsal:
motoblb napsal:
Speed vůbec nemusíš být nervozní zas taková pecka to není,koukni na bmw forum a zjistíš že se tam furt něco řeší,čerpadlo,startér,gufera,cívky,u kterého japonce bys tohle musel vyhledávat na forech??? ![helpless](../images/smiley/helpless.gif) Jediné + u téhle motorky je že se vrátíš do mladých let jak ses hrabal v JAWCE ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
japonec nebo jawka je při stejných najetých km (myslím nad 100 000) mrtvý stroj, BMW je teprve zajeté ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Tady si dovolím zásadně nesouhlasit.Moji (Kawasaki) GTR jsi viděl.Kolik má najeto si možná pamatuješ taky.Pokud jde o množství závad při srovnání GS vs GTR,projede to BMW na celé čáře.Kawa olej nežere,tlaky na válcích má jak za mlada a zátah má pořád (dle slov mechanika) jak hovado.
Takže to není tak, že japonec je automaticky sráč s životností 3 roky a BMW je na doživotí.Je jenom dobře udělaná motorka a mizerně udělaná motorka. OK tak pokud neni spokojen tak at to proda a ma klid,ja jsem nastesti spokojen.Jinak u GS chapu, je to draha motorka a tudis pokud se na ni neco vysere tak to hned kazdy hani ze je to mizerna motorka atd.Jo a nemuzem srovnavat Varadero nebo V-strom s GS,jsou to spise cestovni motocykly nosici nazev Cestovni enduro,ja spise srovnavam LC8 s GS to jsou podle mne hlavni rivalove mezi sebou.
GS a LC8 až tak srovnávat nejde.Tyhle motorky jsou od sebe na hony vzdálené.Vím o čem mluvím.Po letech na GS jsem přesedl na LC8 a svezení je oproti GS úplně jiný vesmír,hlavně pokud jde o OFF ježdění.Tím v žádném případě nehaním GS.Oba typy jedou stejným směrem,ale každá po jiné koleji.![Wink](../images/smiley/wink.gif) |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 12:19
|
Člen
|
Omyl.KTM je evropská záležitost. Číňany miluje BMW viz.výroba motorů v Loncinu.![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) |
|
|
|
Peacemaker |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 12:52
|
![Avatar člena](../images/avatars/avnl100[9].jpg)
Člen
Příspěvek: 180
|
itchy napsal:OK tak pokud neni spokojen tak at to proda a ma klid,ja jsem nastesti spokojen.Jinak u GS chapu, je to draha motorka a tudis pokud se na ni neco vysere tak to hned kazdy hani ze je to mizerna motorka atd.Jo a nemuzem srovnavat Varadero nebo V-strom s GS,jsou to spise cestovni motocykly nosici nazev Cestovni enduro,ja spise srovnavam LC8 s GS to jsou podle mne hlavni rivalove mezi sebou.
varadero - - vstrom - bmw r gs - - ktm lc8
tak tahle to mezi temahle strojema vidim ja, v off jezdeni
tzn ktm je uplne nekde jinde nez gso. malej vstrom si v terenu zase nevede az tak zle, ale potrebuje hodne opancerovat
v adv cestovani je bmw gs pojem, lc8 super, ale mrzi me spotreba a par dalsich veci (resp. spis predsudku), vstrom je na tom hodne dobre, neco ma horsi nez ma byvala 11ka, neco lepsi (a kvuli tomu ho mam)
btw v girokasteru jsme potkali nemce na r 80 gs, za poslednich par dnu tam mel treti altik. kdyz jsem mel stovku, tak jsem si zjistoval, co vsechno s sebou musim mit na dlouhou cestu a byl jsem z toho rozmrzely. 11ka je na me ale uz bohuzel moc velka. uvidime co strom, az bude mit najeto 132000 km jako bejvalka.![dog](../images/smiley/dog.gif) |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 13:28
|
Člen
|
Peacemaker napsal:
itchy napsal:OK tak pokud neni spokojen tak at to proda a ma klid,ja jsem nastesti spokojen.Jinak u GS chapu, je to draha motorka a tudis pokud se na ni neco vysere tak to hned kazdy hani ze je to mizerna motorka atd.Jo a nemuzem srovnavat Varadero nebo V-strom s GS,jsou to spise cestovni motocykly nosici nazev Cestovni enduro,ja spise srovnavam LC8 s GS to jsou podle mne hlavni rivalove mezi sebou.
varadero - - vstrom - bmw r gs - - ktm lc8
tak tahle to mezi temahle strojema vidim ja, v off jezdeni
tzn ktm je uplne nekde jinde nez gso. malej vstrom si v terenu zase nevede az tak zle, ale potrebuje hodne opancerovat
v adv cestovani je bmw gs pojem, lc8 super, ale mrzi me spotreba a par dalsich veci (resp. spis predsudku), vstrom je na tom hodne dobre, neco ma horsi nez ma byvala 11ka, neco lepsi (a kvuli tomu ho mam)
btw v girokasteru jsme potkali nemce na r 80 gs, za poslednich par dnu tam mel treti altik. kdyz jsem mel stovku, tak jsem si zjistoval, co vsechno s sebou musim mit na dlouhou cestu a byl jsem z toho rozmrzely. 11ka je na me ale uz bohuzel moc velka. uvidime co strom, az bude mit najeto 132000 km jako bejvalka. ![dog](../images/smiley/dog.gif)
Spotřebu u LC8 mám 5,5-6l okresky,7-7,5L terén a město.Nepřijde mi to jako něco extra strašného.S GS 1150 jsem jezdil víceméně za stejno. |
|
|
|
3X |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 13:33
|
![Avatar člena](../images/avatars/5600CEN[17].jpg)
Člen
Příspěvek: 1698
|
pavelgs napsal:
3X napsal:
motoblb napsal:
Speed vůbec nemusíš být nervozní zas taková pecka to není,koukni na bmw forum a zjistíš že se tam furt něco řeší,čerpadlo,startér,gufera,cívky,u kterého japonce bys tohle musel vyhledávat na forech??? ![helpless](../images/smiley/helpless.gif) Jediné + u téhle motorky je že se vrátíš do mladých let jak ses hrabal v JAWCE ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
japonec nebo jawka je při stejných najetých km (myslím nad 100 000) mrtvý stroj, BMW je teprve zajeté ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Tady si dovolím zásadně nesouhlasit.Moji (Kawasaki) GTR jsi viděl.Kolik má najeto si možná pamatuješ taky.Pokud jde o množství závad při srovnání GS vs GTR,projede to BMW na celé čáře.Kawa olej nežere,tlaky na válcích má jak za mlada a zátah má pořád (dle slov mechanika) jak hovado.
Takže to není tak, že japonec je automaticky sráč s životností 3 roky a BMW je na doživotí.Je jenom dobře udělaná motorka a mizerně udělaná motorka.
jen jsem si Pavle rejpnul , i japonci jsou OK ![Wink](../images/smiley/wink.gif) |
|
|
|
Waltr |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 16:05
|
![Avatar člena](../images/avatars/jpg[33].jpg)
Člen
Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10
|
Už se perou, už se perou?
Co jsem to jenom chtěl....? |
|
|
|
czunik |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 17:15
|
Člen
|
pavelgs napsal:
Omyl.KTM je evropská záležitost. ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) Číňany miluje BMW viz.výroba motorů v Loncinu. ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif)
já žertoval..samo že to vím..ale nemužu se jen tak vzdát ne?![Grin](../images/smiley/grin.gif)
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 17:29
|
Člen
|
Dyť jo.To věčné pošťuchování BMW vs KTM se nedá brát jinak než ze srandy![Grin](../images/smiley/grin.gif)
PROTOŽE je každému jasné, že BMW na KTM prostě NEMÁ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif)
Upravil xx4 dne 04-09-2010 17:40 |
|
|
|
3X |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 17:55
|
Člen
|
to pavelgs: myslíš ten rakousko-uherský prototyp motorky?![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:06
|
Člen
|
3X napsal:
to pavelgs: myslíš ten rakousko-uherský prototyp motorky? ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif)
Zaspals dobu.Prototyp přešel do fáze sériové výroby![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Uherský prototyp vozí/vozily BMW .Onu skvěle fungující anténu EWS ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif) |
|
|
|
czunik |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:07
|
Člen
|
souhlasím,naprosto..ne každý ma tolik peněz na náhradní díly ...do KTM na to fakt my BMWaci nemáme![Sad](../images/smiley/sad.gif)
|
|
|
ivan66 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:15
|
![Avatar člena](../images/avatars/logo[1690][119].JPG)
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
souhlasím, naprosto..né každý má tolik pěněz na náhr. díly... do KTM a
BMW, proto mám Kawasaki![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Upravil ivan66 dne 04-09-2010 18:15 |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:18
|
Člen
|
czunik napsal:
souhlasím,naprosto..ne každý ma tolik peněz na náhradní díly ...do KTM na to fakt my BMWaci nemáme ![Sad](../images/smiley/sad.gif) ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif)
Čoveče já ti nevím.Co nejezdím na BMW,zbývá mi nějak víc peněz.![Grin](../images/smiley/grin.gif) Pověsti kecaj..![annoy](../images/smiley/annoy.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Upravil xx4 dne 04-09-2010 18:18 |
|
|
|
xx4 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:20
|
Člen
|
ivanversys napsal:
souhlasím, naprosto..né každý má tolik pěněz na náhr. díly... do KTM a
BMW, proto mám Kawasaki ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Tak pojeď se mnou zítra zaoffat a uvidíš jak se ti navýší útrata za ND ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
3X |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:43
|
Člen
|
pavelgs napsal:
3X napsal:
to pavelgs: myslíš ten rakousko-uherský prototyp motorky? ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif)
Zaspals dobu.Prototyp přešel do fáze sériové výroby ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Uherský prototyp vozí/vozily BMW .Onu skvěle fungující anténu EWS ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif)
to nemůže být ani uherské, to musí být přímo čína ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
3X |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 18:45
|
Člen
|
ale stejně, otázka zněla: Proč BMW? ![lol](../images/smiley/lol.gif)
o KTM, Varanech, Tigrech a jiných pochybných značkách v úvodu tématu ani zmínka ![hilarious](../images/smiley/hilarious.gif) ![secret](../images/smiley/secret.gif) |
|
|
|
Waltr |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 19:07
|
![Avatar člena](../images/avatars/jpg[33].jpg)
Člen
Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10
|
pavelgs napsal:
3X napsal:
Zaspals dobu.Prototyp přešel do fáze sériové výroby ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
Uherský prototyp vozí/vozily BMW .Onu skvěle fungující anténu EWS ![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![annoy](../images/smiley/annoy.gif)
On to vlastně není ani Rakousko-uherský, ani motorka.
http://cs.wikiped...iki/KTM-21
Co jsem to jenom chtěl....? |
|
|
|
xx6 |
Proč BMW?
Přidané 04-09-2010 19:27
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
3X> já ti dám, že Triumph je pochybná značka... Neřeknu japonci, ale Angličan, kolébka motocyklismu... ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|