Hezké videjko, škoda že byl ten den tak krátký ještě jsem tam pár špeků měl.
Jo a díky všem za projetí trasy někde kolem druhé minuty. Běhám tudy se psem a ty kopřivy už mi tam vadily, teď je to fajn.
Vidím že krásu podzimních cest tu nikdo neuznává. Co může být hezčího než hluboké koleje natvrdo zaschlé, nahoře 5 mm blatíčka a celé schované v rovině mokrého listí. V 11.00 jsem chytl slejvák, že jsem myslel že to vzdám, ale když to vzdal Kysin, tak jsem se hecnul a nějakých 120 offu bylo. Už se těším až některé cesty budu ukazovat Tiborovi. Doufám že mě dovolí taky chvíli tlačit autobus abych se [img]''''''''''[/img]zahřál.
aron napsal:
Vidím že krásu podzimních cest tu nikdo neuznává. Co může být hezčího než hluboké koleje natvrdo zaschlé, nahoře 5 mm blatíčka a celé schované v rovině mokrého listí..
Čistý masochizmus, jinak se to nedá nazvat.....
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Nejhorší u zubaře je, že "nemůžeš zatnout zuby". Takovou "akci" Ti vůbec nezávidím. Ať máš nadlouho od doktorů pokoj!
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Kontaktuj Oldy H. z Hustek, ten určitě ví. Chtěl jsem napsat Martina, ale ten je většinou ve Brně...
(Mark Twain)
aron napsal:
Nevíte někdo co to je?
http://mapy.cz/turisticka?x=16.8718182&y=49.1126525&z=16&base=ophoto&source=base&id=1929942
sice to mám asi 6km od baráku ale o studánce vůbec nevim :-D ale ta trať v Vážanech není nejhorší, občas tam zavítám :-D jinak polňačky v okolí pro vás budou asi trošku nudné :-D trošku zajímavá muze být cesta od te studanky do Lovčiček a od tamaď k rybnikům u kobeřic a dál kolem lesíka na tu trať
aron napsal:
Nevíte někdo co to je?
http://mapy.cz/turisticka?x=16.8718182&y=49.1126525&z=16&base=ophoto&source=base&id=1929942
sice to mám asi 6km od baráku ale o studánce vůbec nevim :-D ale ta trať v Vážanech není nejhorší, občas tam zavítám :-D jinak polňačky v okolí pro vás budou asi trošku nudné :-D trošku zajímavá muze být cesta od te studanky do Lovčiček a od tamaď k rybnikům u kobeřic a dál kolem lesíka na tu trať
V Otnici hned za rybníkem jsou super terasy, pak Milešovice a ten lesík u Kobeřic. Tam je jedna ze studánek.Na kraji Lovčiček lesem krásný výjezd až do Svaté a pak buď na Dambořice, nebo Hostěrádky a klobouky, moc hezké poježdění.