Tak to bylo opravdu těsné. Tak co sem se díval, byl nejblíže, a to o prsa, HonzaH, tímto ho prosím o adresu, a druhý byl svaca04 o neuvěřitelných 0,07kg!!!!!!!!!!! U tohohle smolaře mně nedá, abych teda nedal ještě jednu cenu útěchy, a to motovak na stan.
Blahopreju vitezum. evidentne dobry material, pockam si na "malou" podkovu Jen bych se chtel zeptat (bez osobnimu nadrzovani kohokoliv koho neznam) Nemel by vyhrat svaca? ktery byl nejblize pred "poskozenim"? teoreticky by si material neznicil, zatim co honzah vypadl, protoze prepalil... Nevim proste mi to tak jen prijde logicke, tak mne nekamunejte...
wow ani jsem nečekal že vyhraju, ale kvalifikovaný odhad se mi potvrdil
každpodáně výhra potěší
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
tak první dojmy - materiál již zde zmíněný, robustní a odolný, zpracování velice solidní, žádná rychlosvařovaná čína, a to jak hlavní svařované švy, tak vnitřní zavařené záplaty na všech místech šitých úchytů, takže se tam voda nedostane
zavírání s výztužnou plastovou lištou na rolování pro těsnější navinutí, navíc se suchým zipem uvnitř (ten osobně úplně nemám rád - chytají se na něj věci co tma člověk dává)
a protože nic není dokonalé tak drobná poznámka ke zlepšení - popruh přes rameno super na nošení, ale úchyty pro karabiny popruhu jsou níže než je střed (těžiště) válce takže když dám něco těžšího navrch tak má tendenci se otáčet uzávěrem dolů, dokud se opírá o tělo je to jedno, ale když ho někam pokládám tak to není ono. Přimlouval bych se s posunutím úchytů do horní třetiny čelních stran.
Každopádně pěkná práce, dobře zpracovaná, rousní materiály za mě jako hnidopišského kritika známka 1-2
Kač Kač 690 2009
tak první dojmy - materiál již zde zmíněný, robustní a odolný, zpracování velice solidní, žádná rychlosvařovaná čína, a to jak hlavní svařované švy, tak vnitřní zavařené záplaty na všech místech šitých úchytů, takže se tam voda nedostane
zavírání s výztužnou plastovou lištou na rolování pro těsnější navinutí, navíc se suchým zipem uvnitř (ten osobně úplně nemám rád - chytají se na něj věci co tma člověk dává)
a protože nic není dokonalé tak drobná poznámka ke zlepšení - popruh přes rameno super na nošení, ale úchyty pro karabiny popruhu jsou níže než je střed (těžiště) válce takže když dám něco těžšího navrch tak má tendenci se otáčet uzávěrem dolů, dokud se opírá o tělo je to jedno, ale když ho někam pokládám tak to není ono. Přimlouval bych se s posunutím úchytů do horní třetiny čelních stran.
Každopádně pěkná práce, dobře zpracovaná, rousní materiály za mě jako hnidopišského kritika známka 1-2
Ahoj, děkuji za recenzi, popruh je takhle udělaný záměrně. Když si ho dáš na záda, tak tě nemají tlačit očka, takhle se to dá nosit i na větší vzdálenost jako zavazadlo. když bys něco nesl v rukách od mašiny, tak vak přes rameno by ti zavazel, na zádech už ne. Jinak děkuji za připomínku, žádné se nebráním, vždycky je co vylepšovat.
Zatím jsem nic v ruce neměl takže to je jen hands-on preview, uvidím jak bude fungovat na zádech, jinak na funkci vaku to samozřejmě nemá vliv a na věci uvnitř taky ne
Kač Kač 690 2009