Medved 77 napsal:
Dnes nemůžu jedem na nějaký trhy ale zejtra by to šlo
Tak bacha na trhy dobytčííí...
Aby to nebyla tvoje poslední cesta
Porážkovou váhu už máš...
Jinak zítra by to možná šlo......ale vše hlavně záleží na počasí a taky jestli nastrojím zpátky motorku.
Ty máš motorku?Moji váhy si nevšímej kostnáči v Neděli jak dovařím oběd tak mužu vyjet počítám tak v 11h tak kdo chce tak at napíše sraz dořešíme dopoledne
Neper se,život ti dá do držky sám.
Tak dnes s Medvědem parádních 170km.
Když to šlo ,tak jsme se asfaltu úplně vyhejbali a byl to chvílema mazec.
Chvílema jsme letělo i 110 km po polnačce a taky přišla řadai na motocross dráhu.
Zakončil jsem to prudkým výjezdem,který jsem před 2roky na GS 650 Dakar prostě nedal a dnes to klaplo jako prd....až mě to zklamalo, že to šlo tak hladce.
Ono se to nezdá, ale je to fakt dost prudký.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e3JkQQu6HP0&feature=youtu.be[/youtube]
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak dnes s Medvědem parádních 170km.
Když to šlo ,tak jsme se asfaltu úplně vyhejbali a byl to chvílema mazec.
Chvílema jsme letělo i 110 km po polnačce a taky přišla řadai na motocross dráhu.
Zakončil jsem to prudkým výjezdem,který jsem před 2roky na GS 650 Dakar prostě nedal a dnes to klaplo jako prd....až mě to zklamalo, že to šlo tak hladce.
Ono se to nezdá, ale je to fakt dost prudký. https://www.youtu...e=youtu.be LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Tak jako vždy zase jsme jeli jen dva kluci z Dobrouče se neozvali.Parádních 170km kolem komína prášilo se jako ****.
Medved 77 přiložený následující obrázek:
[84.58Kb]
Upravil Medved 77 dne 06-04-2014 19:00
Kolegové, já neměl motku dlouho v kupě a po složení přišel na další závadu, ale už jsem snad v cajku, takže.. Kdyby Vám nevadil jeden začátečník loudal, tak se moc rád někdy přidám!
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Tento víkend asi nic.
Já jsem v pondělí prodal LC4ku a Medvěd je v práci.
Hned jak něco koupím, tak můžééém vyrazit!
Viděl bych to na příští víkend....
Na příští víkend něco domluvíme ted nemužu a pak pouze silnice mám nasazený Tourancky až se vrátím z dovči nasadím zase špunty
Tím líp, alespoň to bude o pohodě. Příští týden jo, pak máme sraz v České Sibiři a následně doprovod kamaráda na svatbu, ale to by se možná už dalo zkloubit..že by jste se přidali a pak jsme někam vyrazili ? Jedem z Dobrouče do Letohradu na obřad na zámek a pak chce doprovodit do Kunvaldu na hostinu. Bylo by nás víc a jestli i tam máte pěkné trasy.. Domluvíme příští víkend .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Chlapi dnes nám počasí nepřeje. Příští víkend se účastníme srazu v Monínci (Česká Sibiř) a následnou sobotu jedeme doprovodit kolegu na svatbu, ale odpoledne už budu ready. Měl by dojet i kolega Mirek z Ostravy, tak se rádi seznámíme .
jasně....počásko nic moc.
Medvěd stejně nemůže,protože musel dnes akutně se psem na operaci.
Tak pak dej vědět a dáme někde sraz.
Nyjo napsal:
jasně....počásko nic moc.
Medvěd stejně nemůže,protože musel dnes akutně se psem na operaci.
Tak pak dej vědět a dáme někde sraz.
Tak jsem ted pejska pohřbilbudiž mu země lehká,už žádného nechci.Od ted jak se mě u branky objeví komouš,prodejce čehokoliv ,šmelinář,hnědočech,nebo jiná pozitura tak odejde po čtyrech nebo vubec život je k.u.r.v.a