V MNE bychom chtěli sjet alespoň část řeky Tary na raftu . Nemáte někdo takovou zkušenost popř. Info ?
Upravil Marselus dne 25-07-2013 06:12
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Marselus napsal:
V MNE bychom chtěli sjet alespoň část řeky Tary na raftu . Nemáte někdo takovou zkušenost popř. Info ?
Ahoj Marceli,byl jsem tam před měsícem (www.tara-rafting.info)
Rafting na asi 2-3hod s délkou sjezdu asi 12 km stojí 40E, pokud chceš tak za 45 E i s luxusním obědem (jehněčí, brambor, pečivo, salát) po návratu do kempu.
Předem jsem si domluvil spaní pro pět lidí na dvě noci v chatce, ale místa na stany je dost. 1.7 ráno jsme měli ranní teplotu 4,6°C
Bližší info klidně osobně, teď už k Tobě trefím (dva držáky na PETky na Tigra 1050 před měsícem )
Marselus napsal:
Rafting na asi 2-3hod s délkou sjezdu asi 12 km stojí 40E, pokud chceš tak za 45 E i s luxusním obědem (jehněčí, brambor, pečivo, salát) po návratu do kempu.
Předem jsem si domluvil spaní pro pět lidí na dvě noci v chatce, ale místa na stany je dost. 1.7 ráno jsme měli ranní teplotu 4,6°C
Bližší info klidně osobně, teď už k Tobě trefím (dva držáky na PETky na Tigra 1050 před měsícem )
4,6 ?? to je maso..jdu dokoupit teplejší spacáky
Upravil czunik dne 25-07-2013 10:17
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Marselus napsal:
.
Super jinak spacáky máme dobré do - 22 :-) Pošli mi prosimte tel. Měl bych více otázek dík.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
''
Durmitor v Cerne hore
Doporucuju kemp Mlinski Potok u Zabljaku. Majitelka Jelena je super a snazi se ve vsem vyhoved. Mi jsme s Misou a Afkou platili 5E za noc. Bez starosti jsme mohli nechat vse v kempu a jit do mesta a na prochazku okolo Cerneho Jezera. Wi-fi cca 200m pod kempem u budovy nar. Parku.
Upravil dankur dne 24-08-2013 14:00
Tak jsme taky zpět . Byla to paráda , Počasí skvělé vyšlo. V sestavě Pražáci,Ostraváci,Myjaváci a Košičan nám to klapalo dokonale :-)
Až to vstřebáme tak napišem nějaké podrobnější info zatím jen pár fotek :-) http://hary30.raj...ovo_Balkan
''
''
''
''
''
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Marselus napsal:
Tak jsme taky zpět . Byla to paráda , Počasí skvělé vyšlo. V sestavě Pražáci,Ostraváci,Myjaváci a Košičan nám to klapalo dokonale :-)
Až to vstřebáme tak napišem nějaké podrobnější info zatím jen pár fotek :-) http://hary30.raj...ovo_Balkan
''
''
''
''
''
PetrAT napsal:
Koman - Fierze jezdí furt jenom ta malá lodička (autobus) ?
To ti neřeknu Peťo. Dali jsme si jen jednodenní trip od moře -Koplik -Vermosh
Náš cíl bylo projet hlavně MN a BIH
Upravil Marselus dne 17-09-2013 15:05
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Přidám jeden tip na hezký přejezd v Makedonii
Národní park Mavrovo , je kousek nad jezerem Ohrid
Trasa : Izvor - Lazaropole - Mavrovo
Nejlépe vyrazit bez kufrů a užít si to
V Izvoru jsme docela dlouho hledali nástup do hory