CENDURO BABÍ LÉTO V BESKYDECH
|
HonzaH |
Přidané 18-08-2010 22:33
|
![Avatar člena](../images/avatars/avatar_ktm_small[71].jpg)
Člen
Příspěvek: 712
Založený: 24.05.10
|
já pořád nevím jak budu pajdat s berlema, ale auto už začímám ovládat takže bych mohl dorazit ale na 4 kolech a taky bez noclehu - budu spát za kopcem
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009 |
|
|
|
motoblb |
Přidané 19-08-2010 04:28
|
![Avatar člena](../images/avatars/Motodily_Havirov_avatar[1].jpg)
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
Taky dovalím,jestli budu v noci třást chatou ještě upřesním![Smile](../images/smiley/smile.gif) |
|
|
|
3X |
Přidané 19-08-2010 08:39
|
![Avatar člena](../images/avatars/5600CEN[17].jpg)
Člen
Příspěvek: 1698
Založený: 02.05.10
|
motoblb napsal:
Taky dovalím,jestli budu v noci třást chatou ještě upřesním ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
doval Máro, rád tě uvidím , ale dovez každému i dárek, pár špuntů do uší ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
petr_t |
Přidané 19-08-2010 09:39
|
![Avatar člena](../images/avatars/profil[34].JPG)
Člen
Příspěvek: 691
|
někdo má špunty málo,musí si zastříkat uši PU pěnou![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
petr_t |
Přidané 19-08-2010 09:41
|
Člen
|
a kdo bude chtít motolékarničku NOVÉ Složení mám ji za 85kč. Tak obědnat ať to na sraz vemu![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) |
|
|
|
motoblb |
Přidané 19-08-2010 13:12
|
Člen
|
petr_t napsal:
a kdo bude chtít motolékarničku NOVÉ Složení mám ji za 85kč. Tak obědnat ať to na sraz vemu ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) To máš moc drahé![Sad](../images/smiley/sad.gif) |
|
|
|
xx6 |
Přidané 19-08-2010 13:14
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
Maro a ty ji máš po kolik? bo budu potřebovat něco do sajdky ![Smile](../images/smiley/smile.gif) |
|
|
|
motoblb |
Přidané 19-08-2010 13:15
|
Člen
|
3X napsal:
motoblb napsal:
Taky dovalím,jestli budu v noci třást chatou ještě upřesním ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
doval Máro, rád tě uvidím ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) , ale dovez každému i dárek, pár špuntů do uší ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Špunty nemám,ale salám by se našel![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
3X |
Přidané 19-08-2010 16:22
|
![Avatar člena](../images/avatars/5600CEN[17].jpg)
Člen
Příspěvek: 1698
|
motoblb napsal:
3X napsal:
motoblb napsal:
doval Máro, rád tě uvidím ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) , ale dovez každému i dárek, pár špuntů do uší ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Špunty nemám,ale salám by se našel ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
řízky Máro došly?![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
ivan66 |
Přidané 19-08-2010 16:28
|
![Avatar člena](../images/avatars/logo[1690][119].JPG)
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Člověk tu týden není a už nestíhám číst všechny nové příspěvky![Cool](../images/smiley/cool.gif) |
|
|
|
motoblb |
Přidané 19-08-2010 16:28
|
Člen
|
Daliss napsal:
Maro a ty ji máš po kolik? bo budu potřebovat něco do sajdky ![Smile](../images/smiley/smile.gif) My dva se dohodnem ty mi cosik porobíš na pc a já ti ji daruji pak to spláchnem piviskem![Smile](../images/smiley/smile.gif) |
|
|
|
motoblb |
Přidané 19-08-2010 16:30
|
Člen
|
3X napsal:
motoblb napsal:
3X napsal:
motoblb napsal:
doval Máro, rád tě uvidím ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) , ale dovez každému i dárek, pár špuntů do uší ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Špunty nemám,ale salám by se našel ![Grin](../images/smiley/grin.gif)
řízky Máro došly? ![Grin](../images/smiley/grin.gif) Jiříčku řízky letos jsou tvá parketa,já mám na podplácení okousaný uherák ,ale všiml sis Waltra jak smutně koukal že na něj nezbyl?![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![Grin](../images/smiley/grin.gif) |
|
|
|
itchy |
Přidané 19-08-2010 18:16
|
![Avatar člena](../images/avatars/skok1[11].jpg)
Člen
Příspěvek: 784
|
Pojedu take,ale jeste nevim zda prespim.Je tam moznost kdyz tak prespat ve stanu?A nebo je podminka ten penzion?![Wink](../images/smiley/wink.gif) |
|
|
|
moranka |
Přidané 19-08-2010 18:54
|
![Avatar člena](../images/avatars/brod[24].jpg)
Člen
Příspěvek: 227
Založený: 04.05.10
|
Daliss napsal:
Maro a ty ji máš po kolik? bo budu potřebovat něco do sajdky ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
to je asi tajné
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak![blushing](../images/smiley/blushing.gif) |
|
|
|
bartus |
Přidané 19-08-2010 19:08
|
![Avatar člena](../images/avatars/voda1[153].JPG)
Člen
Příspěvek: 707
Založený: 11.07.10
|
Jak jsem napsal do PM, pokud bude moto do srazu ok, přijedu i na noc, pokud ne tak se jen ukážu, ale ještě nevím na čem ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
Ale jelikož chci jet na podobný sraz už 3.9. tak doufám, že to bude i s tím přespáním ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) |
|
|
|
Galdous |
Přidané 19-08-2010 21:52
|
Člen
Příspěvek: 54
Založený: 05.08.10
|
Galdous + Thymallus - prosíme o zařazení do účastníků s velkým otazníkem |
|
|
|
petr_t |
Přidané 20-08-2010 12:45
|
Člen
|
motoblb napsal:
petr_t napsal:
a kdo bude chtít motolékarničku NOVÉ Složení mám ji za 85kč. Tak obědnat ať to na sraz vemu ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) To máš moc drahé ![Sad](../images/smiley/sad.gif)
takovej mám nákup a teď si připadám jak vydřiduch ,tak to je musíš mít tak za pajdu tak to všichni cenduráci berem ![clap](../images/smiley/clap.gif) |
|
|
|
motoblb |
Přidané 20-08-2010 13:34
|
Člen
|
petr_t napsal:
motoblb napsal:
petr_t napsal:
a kdo bude chtít motolékarničku NOVÉ Složení mám ji za 85kč. Tak obědnat ať to na sraz vemu ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) To máš moc drahé ![Sad](../images/smiley/sad.gif)
takovej mám nákup a teď si připadám jak vydřiduch ![realsad](../images/smiley/realsad.gif) ,tak to je musíš mít tak za pajdu ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) tak to všichni cenduráci berem ![clap](../images/smiley/clap.gif) Nebuď smutný za kolik je mám ti určitě neprozradím![Wink](../images/smiley/wink.gif) |
|
|
|
moranka |
Přidané 20-08-2010 15:49
|
![Avatar člena](../images/avatars/brod[24].jpg)
Člen
Příspěvek: 227
Založený: 04.05.10
|
motoblb napsal:
petr_t napsal:
motoblb napsal:
petr_t napsal:
takovej mám nákup a teď si připadám jak vydřiduch ![realsad](../images/smiley/realsad.gif) ,tak to je musíš mít tak za pajdu ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) tak to všichni cenduráci berem ![clap](../images/smiley/clap.gif) Nebuď smutný ![dog](../images/smiley/dog.gif) za kolik je mám ti určitě neprozradím ![Wink](../images/smiley/wink.gif)
proč tahle debata působí tak divně, nikdo přece po Tobě nechce abys prozrazoval, za kolik je nakupuješ, jen za kolik jsi schopný a ochotný je prodat zdejším zájemcům, ne? Vím, za kolik je nabízíš na motorkářích, ale tady asi nabídneš mnohem lepší cenu, tak se pochlub ne nákupkou, ale prodejní cenou. A bude po tajnostech. Omlouvám se za vybočení tématu.
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak![blushing](../images/smiley/blushing.gif) |
|
|
|
motoblb |
Přidané 21-08-2010 08:06
|
Člen
|
moranka napsal:
motoblb napsal:
petr_t napsal:
motoblb napsal:
petr_t napsal:
takovej mám nákup a teď si připadám jak vydřiduch ![realsad](../images/smiley/realsad.gif) ,tak to je musíš mít tak za pajdu ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) tak to všichni cenduráci berem ![clap](../images/smiley/clap.gif) Nebuď smutný ![dog](../images/smiley/dog.gif) za kolik je mám ti určitě neprozradím ![Wink](../images/smiley/wink.gif)
proč tahle debata působí tak divně, nikdo přece po Tobě nechce abys prozrazoval, za kolik je nakupuješ, jen za kolik jsi schopný a ochotný je prodat zdejším zájemcům, ne? Vím, za kolik je nabízíš na motorkářích, ale tady asi nabídneš mnohem lepší cenu, tak se pochlub ne nákupkou, ale prodejní cenou. A bude po tajnostech. ![Smile](../images/smiley/smile.gif) Omlouvám se za vybočení tématu. Jejda bylo to jen takové rejpnutí ,protože v supermarketech jdou ceny i k 200,-Pokud to nebylo pochopeno z nesnalosti cen na trhu a Petra se to dotklo tak se omlouvám![dog](../images/smiley/dog.gif) |
|
|